Laajasalon opisto

paikassa Helsinki
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö, kurssien sisältö ja atk-laitteet varmistavat, että saamasi opetus pitää sinut tekniikan kehittyessä ajan vaatimalla tasolla.

Valmistaudu työelämään tai jatko-opintoihin

Laajasalon opistossa voit suunnitella elämääsi monialaisilla linjoilla ja samalla valmentautua työelämää tai seuraavia opintojasi varten. Laajasalon opiston koulutustarjontaa uudistetaan tarpeiden mukaan ja yhteisiä projekteja toteutetaan eri linjojen välillä. Voit myös opiskella vuodessa itsellesi ammattitutkinnon. Opinnot toteutetaan joustavasti jokaiselle opiskelijalle laaditun henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan.

Haluatko lisätietoa Laajasalon opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Laajasalon opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Laajasalon opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

Puh: (09) 621 9000
www.laajasalonopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 18 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Onnellinen Laajasalosta valmistunut
20 elo 2019
Suomen parhaiden radiojuontajien tuottaja jo vuosikymmeniä!

Koulutus takaa hyvät aseet sijoittumaan mediakentän töihin. Ja hei, varsin moni suomen juuri nytkin äänessä olevat radiotoimittaja on juurikin Laajasalosta!

5/5
Henri Syrjö
31 tammi 2019
Hyvä ja monipuolinen taidepohja

Laajasalon opisto oli minulle paras mahdollinen tapa viettää välivuosi. Kehityin paljon kuvallisessa ilmaisussani ja pääsin sen ansiosta haluamaani opiskelupaikkaan Lahden Muo...

Näytä lisätiedot
5/5
Hanna
30 tammi 2019
Loistava ja kannattava vuosi jatko-opintoihin hakeutumisen kannalta

Laajasalossa vietetty vuosi oli yksi elämäni tärkeimmistä, koska silloin mulle varmistui se, mitä haluan lähteä jatkossa opiskelemaan. Hain Lahden Muotoiluinstituuttiin opiskele...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu