Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kymenlaakson Opisto

paikassa Kouvola (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Kymenlaakson Opisto

Tunne itsesi
Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen kansanopisto, joka on erikoistunut taide- ja kulttuurialan sekä suomen kielen opetukseen. Lisäksi se toimii alueellisena kansalaisopistona. Opiskelijat voivat hankkia oppia elämää varten kahdella kampuksella ja satelliittitoimipaikoissa, Kouvolassa ja Haminassa.

Monien taidelinjojen opiskelijoiden mielestä parasta on asuntolassa asuminen. Kun samanhenkiset ihmiset viettävät aikaa 24/7 opiskellen ja vapaa-aikaa viettäen, syntyy onnellisia muistoja sekä monesti elinikäisiä ystävyyssuhteita. Asuntolassa ei ole pakko asua sillä voit valita asumisjärjestelyn, joka sopii sinulle parhaiten. Jos asut lähellä opistoa voit käydä opiskelemassa kotoa käsin.

Koulutusmahdollisuudet

Opintolinjat lähiopetuksessa Opiston kampuksella Kouvolan Inkeroisissa, ovat lukuvuoden tai lukukauden mittaisia ja visuaaliseen alaan keskittyviä. Ne sopivat jatko-opintoihin valmistautuville, välivuotta töistä pitäville, tai kenelle vain, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä.

Kutsuuko sinua kuvataide, pelitaide, valokuvaus tai joku muu luovista opintolinjoistamme? Tutustu kursseihin ja hae opiskelemaan!

Kuvataide

Pelitaide

Sarjakuva ja kuvittaminen

Valokuvaus

Kiinnostuitko opinnoista?

Lisätietoa oppilaitoksesta ja koulutusvaihtoehdoista saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön jolloin Kymenlaakson Opisto ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää! Löydä juuri sinulle sopivin koulutus alla olevasta  koulutuslistauksesta.


Koulutukset

Kansanopistot
Media / Viestintä Paikkakunta
Pelitaide Kouvola
Taide / Kulttuuri
Kuvataide Kouvola
Sarjakuva ja kuvittaminen Kouvola
Valokuvaus | monimuotototeutus Kouvola

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kymenlaakson Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Kymenlaakson Opisto

Marintie 9
46900 Kouvola

Puh: 020 7118 530 (valitse 1)
www.kymeopisto.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 53 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Linssilude
28 kesä 2022
Valokuvaus, videot, drone

Asiantuntevaa ja laadukasta opetusta, mukava ja tiivis kouluyhteisö, herkullinen ruoka! Joka euron arvoinen koulu ja kokemus.

5/5
Tuula U
24 touko 2022
Paras päätös

Kun yritykseltäni sain aikaa kehittää itseäni valokuvaajana, etsin sopivaa paikkaa, jossa se onnistuisi. Päädyin KYME-opiston sivuille ja ilmoittauduin samoin tein. Aloittamaan...

Näytä lisätiedot
5/5
Ronja
24 touko 2022
Lämmin yhteisöllinen tunnelma

Lämmin vastaanotto ja tiivis yhteisöllisyys opistossa tekee paikasta aivan omalaatusen ja ihana ympäristön. Opin niin paljon ja sain aivan uutta intoa harrastukseen. Kurssilla h...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu