AMK-tutkinnot, päiväopinnot
4,0 (1 Arvioinnit)

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi | peliala (Kajaani)

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi | peliala (Kajaani)

Kamk Tietojenkäsittelyn koulutus tradenomi | tietokone

Kajaani ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutuksessa (tradenomi AMK) voi opiskella pelialan ammattilaiseksi. Pelialan opinnoissa opiskellaan peliohjelmoinnin, peligrafiikan tai pelituottamisen osa-alueilla. Pelialan koulutuksen johtoajatus on oikeissa peliprojekteissa työskenteleminen. Koulutuksen aikana opiskelijat tekevät ja julkaisevat omia kaupallisia pelisovelluksiaan.

Opiskelu on käytännönläheistä. KAMKissa tilat ja laitteet  pelialan koulutuksessakin ovat huippuluokkaa ja tämä mahdollistaa hyvin käytännönläheisen opetuksen. Yhtenäisellä kampusalueella yhteistyö eri alojen välillä on sujuvaa ja koulutusten välillä tehdäänkin paljon yhteistyötä esimerkiksi erilaisten projektien merkeissä. 

Pelialan ammattilaiseksi

Kajaanin ammattikorkeakoulun laaja-alaisessa pelialan koulutuksessa saat hyvät eväät pelien ammattimaiseen kehittämiseen. Perusopinnoissa saat vahvan pohjan projektityöskentelyyn, yritys- ja liiketoimintaan, kieliin ja viestintään sekä yleiset valmiudet pelien kehittämisen eri osa-alueille. Ammatillisissa erikoistumisopinnoissa voit syventää tietämystäsi peliohjelmoinnin, peligrafiikan tai pelituottamisen osa-alueilla. Käytännössä opintojen toinen vuosi toteutetaan pääsääntöisesti englannin kielellä ja kansainvälistymisestä kiinnostuneille KAMK tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Englanninkieliset opinnot mahdollistavat vaihto-opiskelijoiden osallistumisen pelialan opintoihin - ryhmässäsi voi olla esimerkiksi vaihto-opiskelijoita vaikkapa Brasiliasta, Singaporesta, Portugalista, Thaimaasta tai Belgiasta. 

Kajaanin ammattikorkeakoulun pelialan opiskelijat ovat saaneet tunnustusta niin valtakunnallisesti kuin myös kansainvälisesti erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa. Kajaanin ammattikorkeakoulu on ainoana suomessa Sonyn PlayStation First Academic Partner. Opiskelijat pääsevät jo opiskeluaikanaan kehittämään pelejä esimerkiksi PlayStation 4 -alustalle

Opiskellessasi pelialan ammattilaiseksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin. Saat myös valmiudet oman yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaa voit testata jo opiskeluaikana Kajak Games Osuuskunnan kautta. Moni pelialalta valmistunut onkin aloittanut oman yritystoiminnan tai työllistynyt joko suomalaiseen tai ulkomaalaiseen pelialan yritykseen kuten esim. Critical Force, Supercell, Ubisoft, Frozenbyte, Housemarque, Remedy, Wooga, Fingersoft ja Rovio.

Pelialan insinööriksi

Tiesitkö, että Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit opiskella myös peliteknologiaa insinöörikoulutuksessa? Tieto- ja viestintätekniikan koulutus suuntautuu myös peliteknologiaan. Peliteknologian opinnoissa erikoistutaan ohjelmistosuunnitteluun ja opintojen pääpaino on pelimoottoreiden ja sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnissa.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi | peliala (Kajaani), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kajaani
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi | peliala (Kajaani)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Ankka
12 helmi 2015

KAMK yleisesti on ollut positiivinen kokemus. Opiskelen datacenter koulutusta ja toinen vuosi menossa. Kajaani on pieni, mutta täynnä opiskelijoita ja niille tarkoitettua toimin...

Näytä lisätiedot
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu