Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | restaurointialan osaamisala tai sisustusalan osaamisala | artesaani

Sedu, paikassa Kurikka
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Taideteollisuusalan perustutkinto | restaurointialan osaamisala tai sisustusalan osaamisala | artesaani

nainen sisustamassa

Valmistut artesaaniksi ja pääset tekemään mahtavia ja monipuolisia visuaalisen alan töitä. Opit kädentaidot, joista on sinulle varmasti iloa ja apua elämässä - kehityt tekemisen kautta sisustus- tai restaurointialan ammattilaiseksi!Meillä opit tekemisen kautta.Pääset myös verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kesken, mikä on olennainen osa restaurointialaa.

Taideteollisuusalan perustutkinnossa voit valita joko restaurointialan osaamisalan tai sisustusalan osaamisalan.

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala | artesaani

Kun valitset restaurointialan osaamisalan, pääset perehtymään restaurointialan materiaaleihin, perus- ja erikoistyötekniikoihin. Saat tehdä aitoja asiakastöitä todellisissa työelämän kohteissa. Alussa selvitetään aina työkohteen, kuten talon, oven, ikkunan tai huonekalun kunto, ja määritellään korjaustoimenpiteet.

Tämän jälkeen kohde restauroidaan tehdyn suunnitelman mukaisesti. Työtapoja ovat esimerkiksi mukailumaalaustekniikat, ornamenttimaalaukset, illuusiomaalaukset ja lavastemaalaukset. Tutustut myös muun muassa tapetointiin ja perinteisten maalien valmistukseen.

Taideteollisuusalan perustutkinto, Sisustusalan osaamisala | artesaani

Sisustajan koulutus takaa sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Sisustaja tekee töitä esimerkiksi sisustus- ja rakennusliikkeissä sisustus- ja korjaustehtävissä, yrittäjänä tai erilaisissa myynti- ja neuvontatehtävissä. Sisustajia työskentelee myös erilaisissa puualan työtehtävissä ja keittiökalusteliikkeissä.

Sisustuksen osaamisalan suorittanut sisustaja toimii usein yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Opit tekemään työsuunnitelmia ja toteuttamaan niiden mukaisia sisustuksia. Oppiminen tapahtuu oppilaitoksessa käytännön harjoitusten ja teorian sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | restaurointialan osaamisala tai sisustusalan osaamisala | artesaani, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kurikka
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kurikka
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, Restaurointialan osaamisala, artesaani

tai

Taideteollisuusalan perustutkinto, sisustusalan osaamisala, artesaani

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | restaurointialan osaamisala tai sisustusalan osaamisala | artesaani? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu