Kansanopistot

Musiikin koulutus

Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Musiikin koulutus

Musiikkilinja

Musiikin koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää omaa musiikillista osaamistaan. Olitpa sitten vasta-alkaja, joka pohtii uuden harrastuksen aloittamista, tai musiikkialan ammattiopintoihin valmistautuva, ja kaipaat vielä vähän preppausta valintakokeeseen, Musiikin koulutus on juuri sinua varten!

Vuoden aikana saat tuhdin tietopaketin musiikin perusteista teoriassa ja käytännössä, erilaisista musiikin tyylilajeista (pop, rock, jazziin, soul, maailmanmusiikki, teatterimusiikki, jne.) sekä teroitat taitojasi biisintekijänä ja ilmaisijana. Opinnot pitävät sisällään paljon erilaisia esiintymisiä, erilaisissa keikkapaikoissa. Lisäksi harjaannut musiikkiteknologian käyttäjänä, tutustut musiikin tuottamiseen ja tapahtumien järjestämiseen ja vietät tietysti unohtumattomia hetkiä musisoiden hyvässä seurassa.

Koulutus koostuu n. 8:n viikon mittaisista teemajaksosta, joista kukin rakentuu tietyn aihealueen ympärille. Voit suorittaa yhden tai useamman jakson oman kiinnostuksesi mukaan tai opiskella kaikki neljä, jolloin saat todella kokonaisvaltaisen katsauksen alaan ja vietät antoisan vuoden musiikin maailman syventyen. Koko vuoden opiskelijat saavat lisäksi opetusta valitsemastaan instrumentista. Tutustu kurssisisältöihin tarkemmin alempana, myös yksittäisten kurssien suorittaminen on mahdollista.

Koulutuksen aihealueet

  • Minä ilmaisijana
  • Minä musiikin tekijänä
  • Musiikkia ympäri maailman
  • Musiikin tuottaminen

Koulutusten sisältöjen yhdistely tai eri laajuisten kokonaisuuksien opiskelu on myös mahdollista. Kysy lisää, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikin koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on peruskoulun suorittaminen ja kiinnostus alalle. Aikaisempia musiikkiopintoja ei vaadita. Opinnoissa edetään ryhmän tason ja opiskelijoiden henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan.

Hakeminen verkkohakulomakkeella opiston kotisivuilla. Kysy vapaita opiskelupaikkoja myös hakuajan jälkeen.

Valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Opintojen perusmaksu sisältää opetuksen, lounaan ja päiväkahvin. Opiston asuntolassa majoittuvien hintaan sisältyy lisäksi aamiainen ja päivällinen.

Koulutukseen voi hakea KELAn opintotukia, tutustu myös nettisivuiltamme opintosetelirahoitukseen.

Voit opiskella myös vain osia koko koulutuksen sisällöistä, kysy yksittäisten kurssien hinnat oppilaitokselta.

Tarkemmat kustannustiedot löydät opiston nettisivuilta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Musiikkilinja Facebookissa