Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kansanopistot
4,0 (1 Arvioinnit)

Oikeustieteen opintolinja

Etelä-Pohjanmaan Opisto, paikassa Ilmajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 31.7.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 31.7.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Oikeustieteen opintolinja

Oikeustieteen opintolinja

Oikeustieteen opintolinja tarjoaa opiskelijalle hyvät mahdollisuudet menestyä seuraavan kevään pääsykokeissa. Saat tuntumaa yliopisto-opintoihin ja suorituksia tulevaa oikeustieteen yliopistotutkintoasi varten. Samalla saat kattavan kuvan eri oikeudenalojen perusteista ja lakimiehen ammatista.

Lukuvuosi sisältääopiston omia ja Turun ja Lapin avoimen yliopiston oikeustieteen kursseja.Teemme yhdessä töitä, jotta opiskelijanoikeustieteellinen ajattelu, oikeudellisten ongelmien ratkaisukyky ja luku- ja vastaustekniikkakehittyvät. Pääsykokeisiin harjoittelemme erityisestiaineisto- ja oikeustapaustehtäviä.Ammatillisuutta tukevat tutustumisvierailut alan eri työpaikkoihin. Vierailujen kohokohtana on opintomatka ulkomaille, jossa käymme tutustumassa oikeustieteellisiin kohteisiin.

Opiskelu linjalla on kokopäiväistäja lähiopetusta on noin 25 tuntia viikossa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan erikseen oma henkilökohtainen opintosuunnitelma, joten pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös joustamaan kurssisuunnittelussa. Opintovuosi päättyypääsykoevalmennukseen, joka sisältää asiantuntijoiden opetuksen ja harjoituspääsykokeet. Opiskelijana saat siis laadukkaan, edullisen ja opintotukikelpoisen valmennuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opintolinja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Ilmajoki
  • Viimeinen hakuaika: 31.7.2024

Hakeminen

Hakijalla tulee olla suoritettuna peruskoulut, lukio tai muu vastaava koulutus. Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuaika 20.2. –31.7.2024.Lisähaku vapaille opiskelupaikoille 1.8.2024 alkaen.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
jlk
13 heinä 2014

Hyvä paikka rauhoittua ja pohtia tulevaisuuttansa. Samalla voi myös oppia oikeustiedettä ja parantaa mahdollisuuksiaan läpäistä pääsykoe.

Etelä-Pohjanmaan Opisto
Opistontie 111
60800 Ilmajoki

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin, tutustua itseäsi kiinnostavaan alaan ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu