05.10.2010 - Virtuaalisankari houkuttelee nuoria kasvuyrittäjiksi

Virtuaalisankari houkuttelee nuoria kasvuyrittäjiksi

Ohjelmistoyrittäjät ja Teknologiateollisuus houkuttelevat lukiolaisia ohjelmistoalalle ja kasvuyrittäjiksi kilpailulla jonka keulakuvana on peliyhtiö Remedyn legendaarinen virtuaalihahmo Alan Wake.

- Alan Waken avulla suomalainen peliteollisuus luo parhaillaan menestyvää, kansainvälistä kasvutarinaa. Hyvä idea, laadukas toteutus ja yritteliäisyys kantavat pitkälle, siksi se sopii kilpailuumme erinomaisesti, katsoo Ohjelmistoyrittäjien toimitusjohtaja Jaakko Salminen.

Kasvufoorumin hankkeena järjestettävä Wake Up! -kilpailuun voi osallistua opettajan johdolla joko syys- tai kevätlukukaudella. Kisa tukee lukion opetussuunnitelman tavoitteita ja antaa opettajille välineet yrittäjyys- ja teknologiakasvatukseen.

Kilpailua varten tehtiin yrittäjyyskasvatusta koskeva vaikuttajakysely 437 suomalaislukion opettajalle ja rehtorille, joista 104 vastasi. 58 prosenttia vastanneista opettajista ja rehtoreista koki, ettei lukio-opiskelijaa perehdytetä yrittäjyyteen opiskelun aikana riittävän hyvin.

Tiimit valmistavat liikeideastaan esityksen kilpailun raadille joko livenä, reaaliaikaisesti verkossa tai videotallenteena.

Lähde: kauppalehti.fi

Lisätietoa peliohjelmointikoulutuksesta?

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit opiskella peliohjelmointia. Kajaanin ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa osaajia tietojärjestelmien kehittämis-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja ylläpitotehtäviin sekä alan markkinointi- ja koulutustehtäviin.

Lue lisää peliohjelmointikoulutuksesta täältä!

Viimeksi päivitetty: 05 loka 2010

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi