14.01.2010 - Haku vieraskielisiin AMK - koulutuksiin käynnissä!

Haku vieraskielisiin AMK - koulutuksiin parhaillaan käynnissä!

Vieraskielisen koulutusten tavoite on kouluttaa liiketalouden, tekniikan, matkailun, luonnontieteiden ja kulttuurin aloilta, luonnonvara- ja ympäristöalalta sekä sosiaali- ja terveydenhoidon alalta kansainvälisiä osaajia elinkeinoelämän tarpeisiin. Yhteishaussa on mukana 24 ammattikorkeakoulua ympäri Suomea. Haku on tarkoitettu sekä suomalaisille että ulkomaisille, joita kiinnostaa kansainvälinen näkökulma opinnoissa.

Vieraskieliseen koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa, osoitteessa www.admissions.fi. Hakija voi esittää enintään neljä hakutoivetta. Opiskelijavalinnassa noudatetaan kunkin AMK:n päättämiä valintaperusteita ja sitä hakutoivejärjestystä, jonka hakija on merkinnyt hakemukseensa. Haku alkoi tammikuun alussa ja se päättyy 12.02.2010.

Ammattikorkeakoulujen vieraskielisiin ohjelmiin voivat hakea abit, ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon suorittaneet. Jos hakija hakee ulkomaisen tutkinnon pohjalta, täytyy tutkinnon olla suoritusmaassaan korkeakoulukelpoinen. Valintakokeet kaikkiin koulutusohjelmiin järjestetään hakukelpoisiksi todetuille hakijoille huhti-toukokuussa. Valinnan tuloksista tiedotetaan touko-kesäkuun vaihteessa.

Lähde: http://www.admissions.fi

Viimeksi päivitetty: 29 maalis 2010

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi