Apua ammatilliseen tutkintoon

Nuorten aikuisten osaamisohjelma NAO auttaa ammatilliseen tutkintoon

KOULUTUSUUTINEN 30.9.2013

Apua ammatilliseen tutkintoon

Nuorten aikuisten osaamisohjelma auttaa nuoria aikuisia hankkimaan tutkintoon johtavan ammatillisen koulutuksen. Suomessa on noin 110 000 20–29-vuotiasta nuorta aikuista, jotkä ovat käyneet vain peruskoulun. Uupuvan koulutuksen vuoksi nämä nuoret aikuiset ovat heikossa asemassa työmarkkinoilla.

Mikä on nuorten aikuisten osaamisohjelma NAO ?

Nuorten aikuisten osaamisohjelma NAO auttaa vailla koulutusta olevia. Opetushallituksen rahoittama NAO on nuorten aikuisten osaamisohjelma, jonka puitteissa 20–29-vuotiaat voivat suorittaa ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon tai ammatillisen perustutkinnon.

Tavoite on, että nuorten aikuisten osaamisohjelma auttaisi 36 000 nuorta aikuista koulutuksen ääreen vuoteen 2016 mennessä. Nuorten aikuisten osaamisohjelmassa panostetaan erityisesti opinto-ohjaukseen ja jokaiselle sopivan opiskelupolun löytymiseen.

Mistä tiedän, mitkä oppilaitokset järjestävät NAO-koulutusta?

Voit tiedustella nuorten aikuisten osaamisohjelmaan kuuluvia koulutuspaikkoja suoraan oppilaitokselta, jonne haluat opiskelemaan. Yhteydenottopyynnön voit täyttää jokaisen Studentum.fi:n oppilaitos- ja koulutusesittelyn alapuolelta.
 

Lue lisää koulutusuutisia NAO-koulutukset juuri nyt
Lue lisää koulutusuutisia Hae ammatillisia koulutuksia
Lue lisää koulutusuutisia Lisää nuorten aikuisten osaamisohjelmasta

Lue lisää koulutusuutisia Palaa lukemaan koulutusuutisia

 

Lähteet: minedu.fi


Mainokset