Asiakasreferenssit

Asiakasreferenssit, Studentum.fi


Haluatko tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme?

Asiakastyytyväisyys on meille tarkeää. Studentum.fi-koulutussivustolla ovat mukana muun muassa seuraavat ammattikorkeakoulut, ammatti- ja aikuisopistot, kansanopistot ja muut koulutusjärjestäjät. Lue mitä mieltä he ovat yhteistyöstämme ja palveluistamme.

AMMATTI- JA AIKUISOPISTOT

"Aloitimme Studentumin asiakkaana kesällä 2015. Tarpeemme on otettu erinomaisesti huomioon ja sivustomme on rakennettu selkeäksi. Olemme saaneet palvelun kautta yhteydenottoja ja kyselyjä viikoittain. Näistä osa on konkretisoitunut opiskelijamäärän lisäyksenä. Studentum mahdollistaa some-palvelujen yhdistämisen sekä lukuisia muita palveluita, joita tulemme ottamaan jatkossa käyttöön."

Salon seudun aikuisopistoSusanna Löf
Asiakkuusjohtaja

Salon seudun aikuisopisto

"Olemme tehneet yhteistyötä Studentumin kanssa jo useamman vuoden. Yhteystyömme on tuottanut selkeitä tuloksia. Näkyvyytemme liikunta- ja luontoalan koulutuksen tarjoajana on parantunut ja liikenne koulutussivuillemme on lisääntynyt selkeästi. Ja mikä tärkeintä, joka koulutukseen olemme saaneet opiskelijoita Studentumin kautta. Perusnäkyvyyden lisäksi olemme olleet tyytyväisiä heidän tarjoamiin lisänäkyvyyksiin. Esimerkiksi suoramarkkinointikirjeet ovat olleet meille tehokas tapa tavoittaa koulutuksestamme kiinnostuneita nuoria. Lisäksi palvelu on todella asiantuntevaa ja joustavaa!"

Eerikkilän UrheiluopistoLaura Sirén
Markkinointikoordinaattori

Eerikkilän Urheiluopisto

”Vaasan aikuiskoulutuskeskus on tehnyt yhteistyötä Studentumin kanssa jo viiden vuoden ajan. Studentumin monipuoliset palvelut vastaavat meidän näkemystämme tämän päivän koulutusmarkkinoinnista. Studentumin kautta opiskelusta kiinnostunut saa tietoa Vakk:sta ja Vakk:n koulutustarjonnasta. Tarpeen mukaan voimme tehdä räätälöityjä kampanjoita, jotka kohdistetaan tietylle koulutusalalle tai tietyn koulutuksen markkinointiin. 

Studentumin tarjoamien palvelujen vaikuttavuus ei perustu pelkästään mielikuviin. Studentumin kautta meille tulee päivittäin yhteydenottopyyntöjä asiakaskentältä, joissa pyydetään lisätietoja tarjoamistamme koulutuksista ja palveluista. Samoin Studentumilta saamme raportit kertovat palvelun vaikuttavuudesta. Ne myös antavat meille hyvää dataa Vakk:n koko markkinoinnin kehittämiseen.”

Jukka-Pekka Suoraniemi
Asiakkuusjohtaja

Vaasan aikuiskoulutuskeskus 

Erkki Sammalvuo"Olemme Savon ammatti- ja aikuisopistossa huomanneet, kuinka jo lyhyenkin Studentumin kanssa olleen yhteistyön aikana yhteydenottopyynnöt ovat lisääntyneet. Palvelun myötä olemme saaneet asiakkaisiimme henkilökohtaisen ja häntä informoivan kontaktin nopeasti ja suoraan. Koulutuksien haku on sivuilla kävijöille todella helppoa.

Sivustojen tekstit ovat monipuolisia ja kohderyhmiä puhuttelevia. Myös kynnys on matala lähettää meille yhteydenottopyyntöjä. Tämä auttaa heitä saamaan samalla vastaukset tarkentaviin kysymyksiin koulutuksista. Saamamme palvelu on Studentumissa erittäin joustavaa ja palvelualtista ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön sujuvuuteen sekä saavutettuihin näkyviin tuloksiin!"


Erkki Sammalvuo

Viestintäpäällikkö

Savon ammatti- ja aikuisopisto 


"Axxell har under flera års tid samarbetat med Studentum.fi. Vi har hittat det koncept och den målgrupp på Studentum.fi som fungerar för oss och marknadsföringen via Studentum har gett konkreta resultat. Vi har sett en stor ökning i antalet intresseförfrågningar och en stor procent av de som skickar in en intresseförfrågan börjar studera hos oss. Vi har märkt att studerande hittar oss via Studentum och blir intresserade av det vi har att erbjuda.

Vi är också väldigt nöjda med betjäningen på Studentum, den är alltid snabb, smidig och vänlig. En mycket positiv sak är också att vi får betjäning på svenska."


Maria Pettersson
Informationschef 

Axxell                                                                                  

                                   

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Studentumin sivustoon, saamaamme sujuvaan ja ystävälliseen palveluun. Studentum on tuonut lisäarvoa oman oppilaitoksemme sivujen rinnalle ja mahdollistanut koulutustarjontamme esille tuomisen valtakunnallisesti.

Hyvin suunniteltu sivusto on tehty suoraan tiedonhakijoiden tarpeita varten. Saamme sitä kautta paljon yhteydenottoja eri koulutuksiimme liittyen. Hyvän lisäarvon näkyvyyteen tuovat laadukkaasti tehdyt uutiskirjeet, joiden jälkeen yhteydenotot kasvat entisestään. Suosittelen Studentumia sekä oppilaitosten että oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneiden asiakkaiden käyttöön."


Sirpa Rantonen

Markkinointisuunnittelija

Kainuun ammattiopisto 


"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä ratkaisuumme lähteä hankkimaan lisänäkyvyyttä oppilaitoksellemme Studentum.fi –palvelun kautta. Koulutuksestamme tiedottaminen myös valtakunnan laajuisesti on tätä kautta onnistunut hyvin ja yhteydenottopyynnöt ovat vuosi vuodelta lisääntyneet.

Olemme kokeilleet myös lisänäkyvyyttä esim. uutiskirjeen muodossa, mikä tuottikin mukavan piikin yhteydenottojen määrässä. Yhteistyö palvelun tarjoajan kanssa on sujunut mutkattomasti ja joustavasti, asiakkaan tarpeita kuunnellaan ja asiakkaan toiveisiin vastataan nopeasti ja ammattitaidolla. Kaiken kaikkiaan mukana olo Studentum.fi –palvelussa on ollut mielestämme erittäin hyvä ratkaisu"

IKATAJoni Liukkonen
Rehtori

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

”Raja- ja merivartiokoulu vastaa rajavartijoiden rekrytoinnista ja koulutuksesta. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä mutkattomaan tapaan saada lisänäkyvyyttä oppilaitoksellemme Studentumin kautta. Tarpeisiimme on vastattu viiveettä ja ammattitaidolla. Konkreettisena esimerkkinä edellä mainitusta on lisänäkyvyyden saavuttaminen uutiskirjeen avulla.”


Heikki Ojala
Henkilöstöupseeri                                

Raja- ja merivartiokoulu

Raja- ja merivartiokoulu

”Täytyy sanoa, että teillä on kyllä hyvä palvelu! Muistutatte meitä ajoissa koska mitäkin on tulossa ja muotoilette uutiskirjeet. Minun ei tarvitse kuin tarkistaa, että kaikki on ok. Helppoa minulle. Ei tarvitse itse pitää kirjaa kaikista kymmenistä deadlineista. Kiitos siitä!"

Ulla Isotalo
Julkaisu- ja markkinointisuunnittelija                                

Saamelaisalueen koulutuskeskus

"Studentum.fi on osoittanut yhteistyömme aikana korkeaa laatua sekä myynti- että asiakaspalvelutilanteissa. Vaihtoehtoja koulutusten näkyvyyden lisäämiseksi on useita, ja samalla tuotteet ovat riittävät yksinkertaisia ja ennen kaikkea toimivia. Asiakaspalveluhenkisyys on näkyvästi osana palvelun toteuttamisessa alusta loppuun, ja vaikka odotukset ovat korkealla, onnistuvat ystävälliset ammattilaiset ylittämään ne joka kerta. Studentumin henkilöstö tekee työtään sellaisella ajatuksella ja sydämellä, mitä harvoin näkee!"

Maria Silvennoinen
Markkinointisuunnittelija

Santasport Lapin Urheiluopisto


KANSANOPISTOT

"Alkio opisto on tehnyt Studentumin kanssa yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Monipuolinen niin avoimen yliopiston kuin ammattikorkeakoulunkin opintotarjontamme tulee hyvin esiin Studentumin tarjoamien eri vaihtoehtojen kautta. Olemme saaneet uusia ideoita markkinointiin, päivitykset hoituvat nopeasti ja olemme tyytyväisiä saamiimme hyviin tilastotietoihin."


Auli Rossi
Informaatikko

Alkio-opisto

Alkio-opisto

"Olemme Etelä-Pohjanmaan Opistossa olleet tyytyväisiä sujuvaan ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön Studentumin kanssa. Saamamme palvelu on ollut mutkatonta ja esimerkiksi päivitykset ovat hoituneet nopeasti ja huolellisesti.

Markkinointi Studentumin kautta on tuottanut konkreettisia ja mitattavia tuloksia. Yhteydenottopyyntöjä on tullut kiitettävästi ja opiston nettisivuille ohjautuu säännöllisesti kävijöitä Studentumin sivuilta."

Jenni Mäenpää
Viestintäpäällikkö

Etelä-Pohjanmaan Opisto

logo opisto

”Me Laajasalon opistossa olemme olleet tyytyväisiä mutkattomaan yhteistyöhön Studentumin kanssa. Koulutustarjontamme nousee hyvin esille netissä Studentumin palvelun kautta, ja se näkyy myös konkreettisina yhteydenottopyyntöinä”.

Riitta Helander
Koulutuspäällikkö

Laajasalon opisto

"Efter flera års samarbete med Studentum kan vi varmt rekommendera söktjänsten för olika utbildningsanordnare såväl finskspråkiga som svenskspråkiga. Som svenskspråkig skola har vi fått en bra synlighet även bland finskspråkiga utbildningsanordnare vilket vi har uppskattat mycket! 

Betjäningen på Studentum är snabb, smidig, tillmötesgående och framför allt - många är de som kontaktat oss via Studentum."

Anita Hagström
Informatör

Västra Nylands folkhögskola

"Kymenlaakson Opisto on taidelinjoillaan kuvataiteisiin keskittynyt kansanopisto. Tullaksemme näkyväksi tarvitsemme valtakunnallisen kanavan, josta ”oikean henkiset” ihmiset voivat meidät löytää. Studentum fi – sivuston kautta olemme tavoittaneet hyvin koulutuksistamme kiinnostuneet. Olemme olleet tyytyväisiä sekä joustavaan yhteistyöhön että saavutettuihin tuloksiin."

Kymenlaakson OpistoOlli Laurila
Rehtori

Kymenlaakson opisto

MUUT KOULUTUSJÄRJESTÄJÄT

”KILROY education on tehnyt yhteistyötä Studentumin kanssa vuodesta 2009 alkaen. Yhteistyö on sujunut hyvin ja olemme olleet erityisen tyytyväisiä Studentumin sujuvaan ja ystävälliseen palveluun."

Laura Lindborg
Student Services Manager

KILROY education Finland 

"Yhteistyö Studentumin kanssa on ollut mutkatonta ja he ovat kiitettävän pro-aktiivisesti pitäneet yhteyttä."

Kimmo Koivisto
Perustaja                                 

Teho-Opisto

Teho-Opisto

"Olemme olleet Studentum.fi:n asiakkaina vasta muutaman kuukauden ajan ja olemme hyvin hämmästyneitä, miten nopeasti yhteydeottoja on ruvennut tulemaan. Olemme saaneet huomattavasti enemmän yhteydenottoja kuin osasimme edes suurimmissa haaveissamme odottaa. Ja mikä parasta, yhteydenottajat ovat myös ilmoittautuneet koulutuksiimme eli kiinnostus on ollut todellista. 

Olemme jopa pystyneet rakentamaan yhden täysin uuden ONLINE-koulutuksen näiden yhteydenottojen perusteella. Ja tämän mahdollisti normaalin mukana olon lisäksi käyttämämme Etusivun esittely. Se toi mukanaan paljon lisäkyselyjä ja osallistujia koulutukseen. 

Olemme olleet todella tyytyväisiä myöskin asiakaspalveluun ja Studentum.fin kokonaistoimintaan. Kaikki sujuu helposti ja mutkattomasti niinkuin sovitaan. On aina mukava jutella asiakaspalvelijoiden kanssa, koska yleensä heillä on – ainakin tähän asti – ollut vain hyviä asioita kerrottavana. Olemme todellakin saaneet investoimillemme rahoille vastinetta ja uskon, että niin tapahtuu jatkossakin:-)"


Raili Halme
Koulutus- ja markkinointipäällikkö
                                                         

Rakkaat Haukut

» Lue lisää Studentum.fi:stä