✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Kauppatieteitä englanniksi Tallinnassa

Estonian Business School

HAASTATTELU

Nimi: Jasmin
Ikä: 24
Koulutusohjelma: International Business Administration


Jasmin

Vuoropuhelua ja kansainvälisiä luennoitsijoita

Jasmin halusi opiskella englanniksi ja EBS:n International Business Administration -koulutusohjelma vaikutti mielenkiintoiselta. Jasmin lähti Tallinnaan nopean päätöksen seurauksena, mutta ei ole katunut hetkeäkään. Pääsykokeeseen sisältyi kielikoe ja haastattelu, joiden lisäksi myös aikaisempi opintomenestys huomioitiin opiskelijavalinnassa.

Jasmin suosittelee Estonian Business Schoolia lämpimästi, mutta painottaa että koulussa opiskelu vaatii myös ahkeraa opiskelua.

– EBS:ssä ryhmä koot ovat melko pieniä joten luennoilla oli paljon vuoropuhelua ja ryhmätöitä, mistä olin positiivisesti yllättynyt. Tämä tarkoittaa käytännössä, että luennoilla pitää olla aktiivinen ja osallistua keskusteluun. Parasta opinnoissa on englanninkielellä opiskelu ja kansainväliset luennoitsijat. Opiskelu on haastavaa itsessään, etenkin jos haluaa valmistua hyvin arvosanoin.

Tallinnassa opiskelijalla on varaa muuhunkin kuin makarooniin
 

Jasminin mielestä Tallinna on erittäin mukava ja hauska kaupunki asua. Hän suosittelee asumaan vanhassa kaupugissa ja nauttimaan kaupungin monista kahviloista ja ravintoloista. Tallinnan hintataso on jonkin verran alhaisempi, mikä tarkoittaa että opiskelijalla on varaa muuhunkin kuin makarooniin.

Kansainvälinen koulutus on tarjonnut Jasminille hyvät eväät myös tulevaisuuteen. Jasmin työskentelee itse rahoitusalalla ja aikoo jatkaa opintojaan ulkomailla.

– Yliopistokoulutus on nykyään edellytys moniin työpaikkoihin, mutta koulutus itsessään ei tarjoa työmahdollisuuksia. On itsestä kiinni mitä ovia avautuu!
Lue lisää Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaattiohjelma / Bachelor’s programme in international business administration

Ota yhteyttä


Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi