Koulutusmessuilta inspiraatiota tulevaan

Vieraile koulutusmessuilla!KOULUTUSUUTINEN  11.11.2013

Koulutusmessuilta inspiraatiota tulevaan

Opiskeletko ammattiin? Oletko lukiolainen tai abiturientti? Käytkö peruskoulua? Onko sinulla unelma opiskelusta ja tulevaisuuden ammatista vai oletko opo ja haluat tarjota oppilaillesi koulutusaiheista tietoa?

Nyt on aika kääntää katseet opiskeluun ja työelämään Knowhow-, Studia- ja Next Step -koulutusmessujen merkeissä. Kurkkaa, missä ja milloin koulutusmessuja järjestetään ja mitä niillä tapahtuu.

Knowhow

Kymmenen vuotta täyttävät Knowhow koulutus-, työelämä- ja rekrytointimessut järjestetään 20.–21.11.2013 Botniahallissa Mustasaaressa, Vaasan suunnalla. Messuilta nuoret saavat varmuutta valintohinsa ja tietoa opiskelusta, työelämästä, alan vaihdosta ja urasuunnittelusta. Oppilaitosten lisäksi työnantajat ovat mukana messuilla, joten päättötyölleen kohdeyritystä etsivien sekä työpaikkaa hakevien kannattaa myös vierailla messuilla.

Studia

Studia-messut on nuorten opiskelu- ja uratapahtuma, joka järjestetään joulukuun alussa 3.–4.12.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Studia-messuilla on laaja joukko eri koulutuksentarjoajia aina yliopistoista kansanopistoihin ja valmennuskursseista, järjestöihin ja liittoihin. Kahden päivän aikana löydät kattavan tarjonnan eri koulutusmahdollisuuksista ja saat ideoita jatko-opiskeluun.

Next Step

Next Step -messut on koulutus- ja työpaikkamessut, jotka järjestetään myös Helsingin Messukeskuksessa. Messut pyörähtävät käyntiin vuoden 2014 tammikuussa 22.–23.1.2014 ja tällä kertaa niiden päätema on nuorisotakuu. Messut tekevät yhteistyötä sekä opetus- ja kulttuuriministeriön että työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Messujen teemalla halutaan pureskella nuorisotakuuta – ja pohtia muun muassa miten nuoret onnistuvat opiskelemaan ja tekemään töitä haastavissa elämäntilanteissa tai miten yritykset löytävät tulevat työntekijänsä työmarkkinoilta.. Tule Next Step -messuille ja kuule lisää!

Myös Studentum.fi ja Roadshow-koulutuskiertue on myös mukana messutohinoissa. Tule moikkaamaan meitä ja ottamaan selvää mitä kaikkea voitkaan opiskella!


Ps. Lue Veeran ja Suvin Roadshow-blogia täältä.

Knowhow-messut 20.–21.11.2013
Botniahalli, Mustasaari (6 km Vaasasta)

Studia-messut 3.–4.12.2013
Helsingin Messukeskus

Next Step -messut 22.–23.1.2014 
Helsingin Messukeskus

Lue lisää koulutusuutisia Lisää koulutusmessuista

Lue lisää koulutusuutisia Koulutushaku

Lue lisää koulutusuutisia Palaa lukemaan koulutusuutisiaMainokset