Löydä Savonian tarjonnasta omasi!

Savonia amk

Hae Savoniaan kevään yhteishaussa!

Savonia-ammattikorkeakoulu on liki seitsemäntuhannen opiskelijan koulutuspaikka, jonka toimipisteet sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonian tavoitteena on kouluttaa osaavia tekijöitä asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Koulutussuhde voi jatkua myös läpi koko työurasi, sillä muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi esimerkiksi erikoistumisopinnoissa tai ylempään amk-tutkintoon johtavissa koulutusohjelmissa.

Opiskelu

Korkeakouluopintoihin kuuluu luonnollisesti teoriaopiskelua, jota Savoniassa sovelletaan mahdollisimman suoraan ja rohkeasti käytäntöön. Savoniassa kansainvälisyys on olennainen osa opiskelua. Englanniksi voit suorittaa lukuisia opintojaksoja sekä tietyillä aloilla vaikka koko tutkinnon, jonka lisäksi opiskelijoille on tarjolla monipuolisia vaihto-opiskelumahdollisuuksia.

Opetus

Savoniassa opiskelijalle tarjotaan työelämäläheistä oppimista. Savonia on uudistamassa koulutusta OIS-ajattelulla (Open Innovation Space). Se mahdollistaa opiskelijoiden, opettajien, muun henkilöstön ja työelämän entistä tiiviimmän yhteistyön. Oppimista tapahtuu yhdessä ratkaistavien käytännöstä nousevien tehtävien avulla. Tällä tavoin opiskelussa yhdistyy teoria ja käytäntö.

Oppimista tukee myös erilaiset oppimisympäristöt, joita Savoniassa uudistetaan osana Technopolikselle siirtymistä. Tilat ovat muunneltavia, korkean teknologian tiloja. Eri toimijoiden ja koulutusalojen vuorovaikutusta tukevat vapaamuotoisemmat oleskelutilat.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Lisää tietoa Savoniasta saat täyttämällä yhteydenottopyynnön, jolloin Savoniasta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Voit myös lukea lisää Savoniaan hakemisesta oppilaitoksen kotisivuilta.

Yhteishaku 2012

Viimeksi päivitetty: 16 maalis 2012

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi