Löydä koulutuksesi

Löydä koulutuksesi

Pohditko koulutus- ja ammatinvalintaa? Kaipaatko lisätietoa eri vaihtoehdoista tai haluaisitko kuulla muiden opiskelijoiden kokemuksista ja mielipiteistä? Tutustu eri ammatteihin ja koulutuksiin ja selvitä ammatinvalintatestin avulla, mille alalle voisit sopia. Voit myös testata, sopisiko lukio vai ammatillinen oppilaitos sinulle paremmin.

Helpota opiskelupaikan valintaa tutustumalla opiskelijahaastatteluihin ja videoesittelyihin, koulutusmessuihin ja Studentum Roadshow'hun. Voit myös lukea eri alojen jatko-opintomahdollisuuksista tai kysyä meiltä neuvoa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Koulutusvaihtoehtoja voit etsiä ja vertailla koulutushaun kautta.

Tee ammatinvalintatesti

AMMATINVALINTATESTI

Sekoittavatko eri ammattivaihtoehdot pääsi? Haluatko saada tietoa unelma-alasi koulutusvaihtoehdoista? Tee Studentumin ammatinvalintatesti, niin näet, mille alalle voisit mahdollisesti sopia. 

Lue lisää

Lukio vai ammattikoulu?

LUKIO VAI AMMATILLINEN OPPILAITOS?

Peruskoulu loppusuoralla, mutta et tiedä hakisitko lukioon vai ammatilliseen oppilaitokseen? Tai minkä linjan valitsisit ammattikoulusta? Vai oletko kiinnostunut suorittamaan kaksoistutkinnon?

Lue lisää

Opiskelijahaastattelut

opiskelijahaastatteluja

Opiskelijahaastatteluiden ja videoiden kautta tutustut opiskelijoiden kokemuksiin ja urapolkuihin eri aloilla. Voit etsiä sinua kiinnostavia haastatteluja haluamallasi hakusanalla.

Lue lisää

Koulutusmessut

koulutusmessut

Haluaisitko saada käytännöllistä tietoa opiskelusta suoraan oppilaitoksilta ja opiskelijoilta? Sinun kannattaa vierailla ympäri Suomea järjestettävillä koulutusmessuilla.

Lue lisää

Studentum Roadshow

STUDENTUM ROADSHOW – koulutuskiertue

Studentum Roadshow on koulutuskiertue, jonka aikana vieraillaan lukioissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla ympäri maata. 

Lue lisää

Jatko-opintomahdollisuudet

Jatko-opintomahdollisuuksia eri aloille

Mietitkö vielä, mihin hakisit opiskelemaan lukion jälkeen? Lähde liikkeelle siitä, mistä oppiaineista pidät lukiossa tai ylä-asteella. 

Lue lisää

Kysy opiskelusta

Kysy opiskelusta

Olemme koonneet yhteen käyttäjiemme lähettämiä opiskeluun liittyviä kysymyksiä ja niihin antamiamme vastauksia aihealueittain jaoteltuna. 

Lue lisää

Artikkelit ja haastattelut

artikkelit ja haastattelut

Pohditko vielä, mikä on sinun juttusi? Haluaisitko saada vinkkejä eri opiskeluvaihtoehdoista ja kuulla opiskelijoiden kokemuksia? 

Lue lisää

Lisää artikkeleja aiheesta: Löydä koulutuksesi

Näyttää 1-12 artikkelia 62 tuloksesta
1
2
3
4
...
6

Mainokset