Nauti ilmaisun ilosta Etelä-Pohjanmaan Opistossa!

Etelä-Pohjanmaan Opisto                                                           

Etelä-Pohjanmaan Opisto on vuonna 1892 perustettu kansanpisto, joka sijaitsee Ilmajoella. Hyödynnä laaja opintotarjontamme ja vietä itsesi näköinen kansanopistovuosi. Vuoden tai pitempään kestävillä opintolinjoilla opiskelee noin 250 opiskelijaa. Hae linjoille jo tänään ja löydä tulevaisuutesi Opistossa!


Kulttuurilinjat

Innostavilla ja monipuolisilla kulttuurilinjoilla opiskelu luo edellytyksiä työelämään ja jatko-opintoihin! Sinulla on mahdollisuus opiskella kirjoittamista, maskeerausta, rytmimusiikkia, tanssitaidetta tai vaikka teatteritaidetta. Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen. Opistolla on myös mahdollista asua edullisesti. Opintovuosi Etelä-Pohjanmaan Opistossa tarjoaa tietojen ja taitojen kartuttamisen lisäksi myös monipuolisia elämän eväitä.

Haku tapahtuu hakulomakkeella, jonka voit tulostaa oppilaitoksen nettisivuilta, jossa voit myös halutessasi täyttää sähköisen hakulomakkeen. Hakemukseen tulee liittää jäljennökset opiskelutodistuksista ja muista mahdollisista todistuksista.

Opiskele Etelä-Pohjanmaan Opistossa!

Kirjoittaminen

Kirjoittamisen opintolinjalla opiskelu on omaan kirjoittamiseen painottunutta ja monimuotoista. Linja antaa monipuoliset valmiudet kirjoittamiseen niin asiatekstien kuin kaunokirjallisuuden osaltakin. Tavoitteena on tutustua laajasti erilaisiin kirjoittamisen lajeihin. Opintolinjalla suoritetaan kirjoittamisen perusopinnot 30 op Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Maskeeraus

Luo maailmasta mielenkiintoisempi ja kauniimpi. Opetus kattaa teatterin, tanssin ja elokuvamaailman maskeerauksen sekä kauneus- ja muotialan meikkiopetuksen. Lisäksi paneudutaan kampausten tekniikoihin ja kurkistetaan tarpeiston valmistamisen saloihin.

Rytmimusiikki

Rytmimusiikin opintolinja tarjoaa valmiuksia työhön tai ammatillisiin jatko-opintoihin rytmimusiikin alalla. Koulutuksessa perehdytään rytmimusiikin eri genreihin, mm. populaari-, rock, iskelmä- ja jazzmusiikkiin. Rytmimusiikin osa-alueita ovat soittaminen ja laulaminen, sävellys, sanoitus ja sovitus, musiikin tuotannolliset vaiheet kuten studiotyöskentely.

Tanssitaide

Opiskelu pitää sisällään kontaktiopetusta eri tanssinlajeista, produktiotyöskentelyä, tanssin didaktiikkaa sekä opetusharjoittelua. Koulutuksessa perehdytään showtanssin laajaan kirjoon, unohtamatta myös muiden tanssilajien perustekniikkaa sekä kehonhuoltoa.

Teatteritaide

Teatterilinjalla perehdytään intensiivisesti teatterin tekemisen eri osa-alueisiin. Oppimisessa keskitytään esitystyöskentelyyn, näyttelijäntyöhön, teatteritietoon ja soveltavaan teatteriin. Linja antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia hakeutua teatterialan ammatillisiin opintoihin. Lukuvuoden aikana valmistetaan kaksi isompaa produktiota.

Tutustu myös yliopisto-opintoihin suuntaaviin opintolinjoihimme!

Viimeksi päivitetty: 13 kesä 2012

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi