Opoille

Sivustomme auttaa opiskelijoita löytämään sopivan jatko-opiskelupaikan lukemattomista eri vaihtoehdoista. Miten opo voi hyödyntää sivustoamme?

Nainen ohhjeistaa opiskelijoita

Sivustomme tavoitteena on auttaa opiskelijoita löytämään itselleen sopiva jatko-opiskelupaikka eri vaihtoehtojen joukosta – studentum.fi:ssä voi etsiä ja vertailla eri koulutuksia helposti ja löytää tietoa opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

Olemme koonneet tälle sivulle yleisiä ohjeita ja vinkkejä siitä, miten sivustoamme voi parhaiten hyödyntää opinto-ohjauksen tukena.

Lukiolais- ja Amisraportit

Toteutamme vuosittain syksyllä toisen asteen opiskelijoille suunnatun kyselyn, jossa kysymme heidän ajatuksiaan jatko-opintoihin hakeutumisesta.  

Lue lisää »


Ammatinvalintatesti

Ammatinvalintatesti

"Mitkä musta tulee isona?" Jos vastaus on epäselvä, ammatinvalintatestimme voi auttaa selkiinnyttämään ajatuksia ja suunnitelmia.

 Lue lisää

Kysy opiskelusta -palsta

Kysymyksiä-palsta

Ylläpidämme Kysymyksiä-palstaa, jossa sopivaa koulutusta itselleen etsivä voi saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiinsä.

 Lue lisää

Haastattelut ja videot

Artikkelit ja haastattelut

Sivustoltamme löydät myös ajankohtaissisältöjä sekä eri alan opiskelijoiden ja ammattilaisten haastatteluja.

 Lue lisää

Lukio vai ammatillinen oppilaitos -testi

Lukio vai ammattikoulu?

Yhdeksäsluokkalaiset voivat hakea vaikealle päätökselleen tukea Studentumin testistä. Ammatillinen oppilaitos vai lukio?

 Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi? Kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme sisältää koulutusnostoja ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.

 Lue lisää

Studentum Roadshow -koulutuskiertue

Studentum Roadshow

Koko Suomen kattavan koulutuskiertueen aikana vierailemme lukioissa, ammattikouluissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla.

 Lue lisää

 

Jos sinulle heräsi joitakin kysymyksiä tai haluaisit antaa palautetta sivustostamme, ota yhteyttä: info@studentum.fi.