✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun

Valmennuskeskus

Opiskelemaan yliopistoon tai korkeakouluun


Miksi valmennuskurssille? 

Pääsykokeissa menestyminen vaatii perusasioiden vankkaa hallitsemista ja nykyään myös enemmissä määrin opitun soveltamistaitoa. Onnistuminen kokeissa edellyttää sitoutumista ja ahkeraa lukemista. Valmennuskeskuksen valmennuskurssit suunnitellaan siten, että valmentautumismenetelmät vastaavat kokeiden muuttuvia vaatimuksia. Jokaisella kurssisuunnitelmaa noudattavalla opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet saavuttaa haluamansa opiskelupaikka.

Lue alta valmennuskurssilaisten ja tutoreiden haastattelut, jossa he kertovat omin sanoin kokemuksistaan. Onnea oman koulutuksesi löytämiseen!


Nimi: Aleksi LammiAleksi Lammi

Ikä: 22

Valmennuskurssi: Lääketiede

Miten kiinnostuit lääketieteistä?

Kiinnostuin alasta, koska haluan ymmärtää, miten ihmiskeho toimii ja minkä takia se ei sitten välttämättä toimikaan. Tämä yhdistettynä haluuni auttaa ihmisiä toi lääketieteen luonnollisesti kiinnostavaksi alaksi.

Oliko Valmennuskeskuksen valmennuskurssista hyötyä?

Valmennuskurssi rytmitti kevättä mukavasti. Lukiessani kurssi eteni hitaammin kuin oma lukutahti, mutta lopulta se oli hyvä asia, sillä niin asiat kertaantuivat. Kurssilla oli hyvät opettajat ja vaikeiksi kokemani asiat sai aina selvitettyä opettajien avustuksella. Kurssin materiaalit olivat loistavat. Erityisesti tehtävät ja mallivastaukset olivat omassa valmistautumisessani ne tärkeimmät tekijät.

Lue Aleksin haastattelu kokonaisuudessaan!


Nimi: Enni RasmusEnni Rasmus

Ikä: 23

Valmennuskurssi: Psykologia

Miten kiinnostuit psykologiasta?

Ihmisen aivot ovat olleet ”mielen elimenä” suuri ihmetyksen aiheeni lapsesta asti. Kun vihdoin lukiossa pääsin opiskelemaan neuropsykologiaa, niin kohtalo oli sinetöity. Uumoilin jo silloin, että olisi kiinnostavaa tehdä töitä aikuisten neuropsykologisen kuntoutuksen parissa ja sinne opinnot tuntuvat koko ajan yhä vahvemmin vievän.

Mitkä olivat valmennuskurssin suurimmat hyödyt kohdallasi?

Artikkeli- ja tilastokursseilla oppi erottamaan isoista tietomassoista juuri sen olennaisen asian, millä mentiinkin lopulta sisälle kouluun.

Lue Ennin haastattelu kokonaisuudessaan!


Nimi: Jyri KnaapinenJyri Knaapinen

Ikä: 24

Valmennuskurssi: Kauppatiede

Valmennuskeskuksen valmennuskurssilla hyödyin erityisesti:

Laadukkaasta opetuksesta: Opettajat osasivat aina vastata kysymyksiin tarkasti ja ymmärrettävästi. Se, että kykeni useamman kerran viikossa kasvotusten kysymään, auttoi minua ainakin merkittävästi.

Tukiverkostosta: Niin opettajat kuin myös muut kurssilaiset tarjosivat tutoreiden kanssa mahtavan tukiverkoston. Tutoreilta pystyi kysymään tuoreimmat vinkit ja monilla oli tuoreena mielessä vielä oma pääsykoeurakka. Muiden kurssilaisten kanssa oli mahtava jutella ihan arjen kuulumisista ja lukemisen sujumisesta. Valmennuskurssilta tarttui itselle useampi opiskelukaverikin mukaan ja paljon tuli opiskeltua yhdessä ensimmäisestä vuodesta alkaen näiden henkilöiden kanssa.

Mahtavasta materiaalista: Tutustuin itse Valmennuskeskuksen materiaaliin jo Studia-messuilla ja koin sen olevan yksi laadukkaimmista, ellei kiistatta laadukkain. Tämä materiaali – eritoten tiivistelmät ja harjoitustehtävät – toivat valtavan lisäarvon etenkin lukemisen loppupuolelle.

Lue Jyrin haastattelu kokonaisuudessaan!


Nimi: Iida Kangaspeska Iida Kangaspeska

Valmennuskurssi: Oikeustiede

Miksi valitsit oikeustieteen?

Mietin lukiossa pitkään kauppatieteen ja oikeustieteen välillä. Oikiksen monipuolisuus ja hyvät työllisyysnäkymät puolsivat valintaa. Lopulta oikis vaikutti enemmän omalta alalta, ja opintojen myötä ajatus siitä on vain vahvistunut.

Millaisia ohjeita antaisit pääsykokeeseen valmistautuvalle?

Motivaatio on ratkaisevassa asemassa pääsykokeessa onnistumisessa. On tärkeä tiedostaa, että sisäänpääsy vaatii kovaa työtä, ja pääsykokeeseen lukeminen onkin syytä asettaa ykkösprioriteetiksi. Ota kaikki hyöty irti valmennuskurssista ja siitä, että kurssilla pääsee esittämään kysymyksiä niin luennoitsijoille kuin tutoreillekin. Kurssilla ei vaikeimmatkaan asiat jää epäselviksi, sillä aina on joku, jolta kysyä neuvoa. Myös omasta hyvinvoinnista on huolehdittava, sillä se tukee oppimista.

Lue Iidan haastattelu kokonaisuudessaan!
Lue lisää Eezy Valmennuskeskus

Ota yhteyttä


Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi