Sisustusalaa etäopintoina?

03 syys 2013
KYSYMYS
Hei! Minua kiinnostaisi etäopiskelu sisustusalan koulutuksella, onko sellainen mahdollista? Asun Etelä-Pohjanmaalla ja täällä päin on kyllä kouluja mutta saatan joutua polvileikkaukseen niin ei tule koulun käynnistä mitään jos ei etäopiskelu onnistu.

Vastaus

03 syys 2013

Heippa Saltsu!

Kiva kuulla, että olet löytänyt sinua kiinnostavan alan! Seuraava kysymys kuuluukin, millainen sisustusalan koulutus sinua kiinnostaisi? Mahdollisuuksia on nimittäin jonkin verran. Haluaisitko suuntautua enemmän sisustusompelija puolelle vaiko kouluttautua esimerkiksi sisustuspuusepäksi?

Esimerkiksi Stadin aikuisopisto järjestää sisustusompelijan koulutusta etäopiskeluna. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka muodostuu lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta työssäoppimisesta. Voisiko tämä koulutus olla sinulle sopiva?

Täysin etäopiskeluna suoritettavia tutkintoja on melko harvassa, eli koulutukseen sisältyy yleensä aina jonkin verran lähiopetusta. Kannattaa kuitenkin rohkeasti ottaa yhteyttä esimerkiksi juuri tuonne Stadin aikuisopistoon ja tiedustella heiltä seuraavan koulutuksen alkua ja hakuprosessia. Yksi vaihtoehto on, että ottaisit yhteyttä muutamiin oppilaitoksiin, joissa opiskelu kiinnostaisi sinua, ja tiedustelisit heiltä, onko heidän koulutusohjelmassaan mahdollisuutta suorittaa jokin opintojakso etänä polvileikkauksestasi toipumisen estäessä koulunkäynnin.

Listan sisustusalan koulutuksista löydät täältä.

Huomaathan, että voit helposti ja kätevästi ottaa yhteyden oppilaitoksiin sivujemme kautta täyttämällä koulutusesittelyn oikeasta yläkulmasta tai esittelyn lopusta löytyvän yhteydenottopyyntölomakkeen. Täytettyäsi tämän lomakkeen oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla.

Terveisin,
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi