Kylmäsavuporon valmistus
10 tammi 2012
KYSYMYS
Saisiko tietoa miten kylmäsavuporoa valmistetaan. Esim. miten paisti(luuton viluullinen)valmistetaan. Suolaus, savustus,(puuaines,lämpötila,aika), jäähdytys ja jälkikypsytys. Onnistuukohan samoilla laitteilla ja samaan tapaan kuin kylmäsavustettu lohi. Välineeni ovat jääkaappi, termostaatti, vastukset 3kpl ja ajastin.
Vastaus
Hei,
Olemme koulutussivusto, joten meillä ei valitettavasti ole henkilökohtaisia kokemuksia kylmäsavuporon valmistuksesta.
Sivustoltamme löytyy Saamelaisalueen koulutuskeskus, jossa ehkäpä joku osaisi vastata kysymykseesi. Kysypä asiasta heiltä jättämällä heille yhteydenottopyyntö, niin he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
Maukkaita kokkaushetkiä!
Hyödyllisiä linkkejä
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.