Studentumista

Studentum.fi

» Studentum.fi palvelee oppilaitoksia
» Studentum Roadshow

» Asiakasreferenssit

» Käyttäjäreferenssit
» Tietoa opinto-ohjaajille
» Lehdistö

» Avoimet työpaikat
» Linkitä meihin

» Ota yhteyttä

Studentum.fi – löydä koulutuksesi

Tiedonhaku on muuttunut viime vuosien aikana huimasti, ja omatoiminen opintojen suunnittelu on kehittynyt entistä vaivattomammaksi. Koulutusvaihtoehtojen määrä ja internetin tietotulva saa kuitenkin monen koulutuspaikan etsijän pään pyörryksiin. Studentum.fi-koulutussivusto pyrkii helpottamaan jatko-opintojaan suunnittelevien nuorten ja aikuisten tiedonhakua ja samalla oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan.

» Näin tarinamme alkoi

Studentum.fi auttaa koulutuspaikan etsijöitä löytämään oman koulutusvaihtoehtonsa

Studentum.fi-koulutussivustolla käyttäjä voi vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikkakunnan mukaan. Tuomme koulutusvaihtoehtoja tarjoavat oppilaitokset lähelle tulevaa opiskelijaa, sillä kiinnostuneet voivat lähettää sivustolla yhteydenottopyynnön ja kohdistaa sen suoraan kiinnostavalle oppilaitokselle.

Oppilaitos- ja koulutusesittelyjen lisäksi suosittua sisältöä sivustollamme on käyttäjiemme itse tuottama sisältö, kuten opiskelijoiden itse tekemät koulutusarvioinnit. Myös opiskelijahaastattelut, videoesittelyt ja ammatinvalintatesti kiinnostavat käyttäjiämme. Studentum.fi-koulutussivustolta löytyy myös kattavasti tietoa opiskeluun ja koulutusmaailmaan liittyvistä aiheista, kuten tietoa opintoihin hakeutumisesta, pääsykokeista, opintojen rahoituksesta, opiskelupaikkakunnista ja opiskelusta ulkomailla.

Tavoitamme kuukausittain noin 160 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista

Studentum.fi-koulutussivusto lanseerattiin tammikuussa 2009. Siitä lähtien sivustomme suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä Studentum.fi on Suomen käytetyin yksityinen koulutussivusto peruskoulun jälkeisille koulutuksille.

Tavoitamme kuukausittain noin 160 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista. Rekisteröityneitä jäseniä sivustollamme on jo yli 200 000 jäsenmäärän kasvaessa jatkuvasti. Joka kuukausi sivustomme kautta lähetetään oppilaitoksille noin 3 000 yhteydenottopyyntöä, joihin oppilaitokset itse vastaavat ja kertovat opinnoista kiinnostuineille lisätietoa koulutuksistaan.

Osa kansainvälistä EMG – Educations Media Group -konsernia

Studentum.fi on osa kansainvälistä EMG – Educations Media Group -konsernia. EMG – Educations Media Group on perustettu Ruotsissa vuonna 2001 kolmen nuoren opiskelijan toimesta, tavoitteena auttaa tulevia opiskelijoita löytämään oma koulutuksensa. EMG on Pohjois-Euroopan johtava koulutusmarkkinointia toteuttava konserni. Konsernin visiona on auttaa jokaista ympäri maailmaa löytämään oma koulutuksensa.

EMG-konserni ylläpitää koulutussivustoja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sekä kansainvälisesti Educations.com-sivustolla. Konserni työllistää parhaillaan noin 150 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

EMG – Educations Media Group -konsernin koulutussivustot jakautuvat peruskoulutuksen jälkeisiä tutkintokoulutuksia esitteleviin sivustoihin ja työelämän koulutuksia esitteleviin sivustoihin.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme. Otamme myös mielellämme vastaan sivustomme toimintaan tai sen kehittämiseen liittyvää palautetta.


Huom! Studentum.fi ei järjestä koulutuksia. Jos sinulla on kysyttävää yksittäisestä koulutuksesta tai oppilaitoksesta, otathan yhteyttä suoraan koulutusta tarjoavaan oppilaitokseen. Yhteydenottopyyntölomakkeen ja oppilaitoksen yhteystiedot löydät jokaisen koulutusesittelyn yhteydestä.

» Studentum.fi palvelee oppilaitoksia
» Studentum Roadshow

» Asiakasreferenssit

» Käyttäjäreferenssit
» Tietoa opinto-ohjaajille
» Lehdistö

» Avoimet työpaikat
» Linkitä meihin

» Ota yhteyttä