Study in English. We make it easy. So take it easy.

Mikkelin ammattikorkeakoulu

Study in English. We make it easy. So take it easy.

Englannin kielen opiskelusta on suurta hyötyä. Opiskellessasi MAMK:n englanninkielisissä koulutusohjelmissa hankit kielitaidon opintojen ohessa!

Mikkelin ammattikorkeakoulussa on vuonna 2013 tarjolla kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa liiketalouden, ympäristöteknologian ja tietotekniikan aloilla.

Business management
Environmental engineering
Information technology

Aloituspaikkoja on jokaisessa ohjelmassa 20. Hakuaika alkaa 7.1.2012  ja päättyy 12.2.2013. Opinnot toteutetaan englannin kielellä ja kaikista koulutusohjelmista on mahdollista lähteä vaihtoon ulkomaille. Mikkelin ammattikorkeakoululla on jopa 200 yhteistyökorkeakoulua – yhteistyökouluja löytyy jokaisessa maanosassa. Osan opinnoista voi suorittaa myös kansainvälisellä kesälukukaudella, johon osallistuu vaihto-opiskelijoita myös muista korkeakouluista.

Lähetä kysymyksesi Mikkelin ammattikorkeakoululle

Hae MAMKiin!Business Management

Bachelor of Business Administration (BBA)

Oletko kiinnostunut ulkomaankaupan opinnoista englannin kielellä? Kansainvälisessä Business Management-koulutusohjelmassa hankit laaja-alaiset liiketalouden valmiudet ja opit viestimään monikulttuurisessa työympäristössä.

Koulutusohjelman opintoihin sisältyy monipuolisesti liiketalouden opintoja markkinoinnin, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon aloilta. Valmistuttuasi voit työskennellä esimerkiksi markkinointiassistenttina, projektipäällikkönä tai erilaisissa ulkomaankaupan ja julkisen hallinnon asiantuntijatehtävissä.

Viihtyisän ja kansainvälisen oppimisympäristön lisäksi Mikkelin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle käytännönläheistä opetusta, tukea oman urapolun rakentamiseen, valinnan mahdollisuuksia, valmiuksia työelämän kehittämishankkeisiin ja yrittäjänä toimimiseen.

Environmental Engineering

Bachelor of Engineering, B.Eng.

Kiinnostaako ura ympäristöinsinöörinä, joka ymmärtää myös ympäristöjohtamisen ja yrityksen yhteiskuntavastuun haasteita?

Environmental Engineering koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa ympäristöalan ammattilaisia, jotka hallitsevat kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun tekniset mahdollisuudet sekä yrityksen ympäristötoimintojen taloudellisen merkityksen.

Valmistuessaan opiskelija tuntee kestävän kehityksen mukaiset ympäristösuojelun tekniset mahdollisuudet. Opiskelijalla on tietoa ja taitoa löytää organisaatiolle ympäristön ja talouden kannalta parhaat käytänteet. Koulutus on kansainvälistä, monikulttuurista ja rajoja ylittävää.

Information Technology

Bachelor of Engineering

Information Technology koulutuksessa suuntaudutaan tietoverkkojen toimintaan ja hallinnointiin. Opiskelijat oppivat rakentamaan toimivan internetiin kytkeytyvän langallisen tai langattoman tietoverkon. He osaavat ylläpitää tietojärjestelmiä ja tunnet verkkoturvallisuuden perusteet.

Opintojen aikana opiskellaan elektroniikkaa, ohjelmointia ja Cisco verkkoakatemian mukaisesti tietoverkkotekniikkaa. Vaihtoehtoisilla opinnoilla opiskelija voi suunnata opintojaan enemmän laiteläheiseen tai ohjelmoinnin suuntaan.

Koulutusohjelmasta valmistuneet pystyvät suunnittelemaan ja johtamaan tietoverkkojen ja -järjestelmien rakentamista. Vaihtoehtoisesti he osaavat ohjelmoida tietoturvallisia ohjelmia. Tulveisuudessa koulutusohjelmasta valmistuneet voivat toimia yrityksen IT-vastaavana, projekti-insinöörinä tai suunnitteluinsinöörinä tietotekniikan alalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa Mikkelin ammattikorkeakoulusta ja oppilaitoksen koulutustarjonnasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Saat vastauksen kysymyksiisi suoraan Mikkelin ammattikorkeakoululta. Kysy rohkeasti lisää!

Mikkelin ammattikorkeakoulu

Viimeksi päivitetty: 17 loka 2017

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi