🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Terhin tarina

Kankaanpään opisto

Lisäboostia erikoisammattitutkinnosta!

"Päädyin opiskelemaan kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkintoa, koska kaipasin työhöni lisäboostia. Olin alanvaihtaja ja opiskellut koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi toiveissani löytää työpaikka helpommin kuin edelliseltä laboratorioalalta. Sopiva työpaikka löytyikin heti valmistuttuani ja olin onnistunut vaihtamaan työkseni alan lasten ja nuorten kanssa, mikä oli tuttua jo vuosien kokemuksella harrastusten kautta. Muutaman työvuoden jälkeen aloin kuitenkin kaipaamaan ammattitaitoni kehittämistä seuraavalle tasolle ja kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto tuntui sopivalta tavoitteelta.

Aloitin opinnot Kankaanpään opistossa muutamaa kuukautta myöhemmin kuin muut ryhmäläiseni, koska olin oppisopimusopiskelija ja sopimuksen saattaminen kuntoon kesti jonkin aikaa. Pääsin kuitenkin hienosti mukaan ryhmään ja tunnelma lähiopetuspäivillä oli hyvin rento. Meidän työpariopettajamme olivat niin hilpeä kaksikko, että tunneilla oli suorastaan hauskaa. Kankaanpään opiston etu edellisiin opiskelupaikkoihini oli erityisesti joustavuus ja opiskelijalähtöinen toiminta. Apua oli aina saatavilla, henkilökunnan sai hyvin kiinni ja myös opiskelijakaverit puhalsivat yhteen hiileen.

Opetusmenetelminä minulle sopivat oikein hyvin lähiopetuksen lisäksi itsenäiset oppimistehtävät kotona sekä opetus Skypen kautta etänä. Myös työpaikalla tehtävät projektit olivat mukavia ja olin onnekas, että työpaikallani sain vapaat kädet kokeilla joustavasti erilaisia ideoita.

Koen, että opintoihin liittyvät projektit vahvistivat ammatillisuuttani, antoivat ideoita työntekoon, sekä kehittivät työpaikkani työtapoja. Näiden asioiden, sekä joustavuuden ja toimivan yhteistyön vuoksi suosittelen Kankaanpään opistoa niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai opiskella kokonaan uuden ammatin."

Terhi R.
Lue lisää Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.