Tsekkaa kiinteistöala!

Tsekkaa kiinteistöala!Amiedu

Torstaina 19.9.2013 klo 13.00–16.00

Tsekkaa kiinteistöala Amiedussa!Oletko 20–29-vuotias ja vailla peruskoulun jälkeistä tutkintoa? Nyt sinulla on mahdollisuus tsekata kiinteistö- ja LVI-alan ammatit. Amiedussa pääset kokeilemaan ja tekemään käytännössä! Saat myös neuvontaa ja ohjausta opiskeluun sekä työurallesi. Tsekkaa kiinteistöala! -tapahtuma on avoin kaikille tapahtuman tarjoamista opiskelu- ja työnhakumahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tule tutustumaan kiinteistöalaan torstaina 19.9.2013 klo 13.00–16.00

Tilaisuus järjestetään Amiedussa, Hiomotie 6, Helsinki (Pitäjänmäki).

Tilaisuus on veloitukseton.


Tervetuloa!

» Ilmoittaudu tilaisuuteen nyt ja osallistu iPad minin arvontaan!

Amiedun koulutustarjonnassa on noin kymmenen ammattiin johtavaa tutkintoa, joiden opiskelijakartoitukseen voit ilmoittautua heti paikan päällä. Kaikkien kiinteistöalan tutustumispäivään ilmoittautuneiden kesken arvotaan pääpalkintona iPad mini (arvo noin 330 euroa) sekä joukko muita palkintoja! Olet tervetullut tilaisuuteen myös ilmoittautumatta.

» Lue lisää Amiedusta ja Amiedun koulutusvaihtoehdoista

Nuorten aikuisten osaamisohjelma

Nuorten aikuisten osaamisohjelma on tarkoitettu 20-29-vuotiaille nuorille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa. Opiskelemaan on helppo tulla, ja koulutukseen on jatkuva haku. Opiskelu toteutetaan yhdessä työnantajien kanssa joustavasti ja käytännönläheisesti. Voit opiskella myös työn ohessa.Viimeksi päivitetty: 12 syys 2013

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi