Turun AMK rokkaa!

Ruisrock ja Turun AMK löysivät kesällä 2010 toisensa

 

Turun AMK aloitti ainoana korkeakouluna kolmivuotisen yhteistyön Ruisrock-festivaalin kanssa. Yhteistyö toi harjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Kuvataiteen opiskelijat koristelivat alueen, kun taas AMK:n osastolla pääsi näkemään tulevaisuuteen. Ensimmäinen Ruisrock on takana - mitä todella tapahtui?

 

– Kotikaupungissa, 40-vuotisjuhliaan viettävä Ruisrock, jolla on vahvana kohderyhmänä nuoriso. Olisiko parempaa paikkaa toteuttaa Turun AMK:n tapahtumamarkkinointia ja hankkia näkyvyyttä, mediatuotannon opiskelija Veera Silvendoin nauraa.

Hän oli mukana osaston ideoinnissa, ja laajojen verkostojen avulla organisoi paikalle eri alojen opiskelijoita sekä perehdytti heidät tehtäviinsä. Verkostojen tärkeydestä ei siis puhuta turhan takia. Tapahtumamarkkinoinnista ja tuotannon suunnittelusta sekä läpiviennistä tuli myös vahvaa käytännön kokemusta.

AMK:n osastolla päivystäneet sisäänheittäjät ja matkavirkailijat olivat valmiina kohtaamaan tulevaisuuden tekemisistään vielä epävarmat festarikävijät ja heidän kysymyksensä.

– Matkatoimisto-look jakkuineen ja kravatteineen ja muunlainenkin matkateema tuli luontevasti AMK:n hakukampanjasta tutun sloganin ”Matka alkaa tästä” kautta, Veera lisää.

Teksti: Tiia Laakso

 


Mainokset