Valmentaudu jatko-opintoihin Eurajoella

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillinen opisto

Eurajoen kristillisessä opistossa voit valmentautua jatko-opintoihin, valmistua ammattiin, opiskella oppimisen ilosta ja uudistua käyttämällä aikasi mielenkiintoisiin opintoihin. Opistolla asut myös viihtyisästi ja saat uusia ystäviä. Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ja kokemukselliseen opiskeluun. Oppimisen ilo löytyy omakohtaisesta halusta oppia ja kokeilla uusia asioita. Eurajoen kristillisesssä opistossa voit myös suorittaa avoimen yliopiston opintoja!

Musiikkilinja

Musiikkilinjalla on keskeistä nuotinlukutekniikan opiskelu alkeista lähtien sekä laulamisen, soittamisen ja yhteismusisoimisen kehittäminen. Musiikkilinja on tarkoitettu peruskoulun tai lukion päättäneille nuorille, jotka haaveilevat muusikon ammatista tai sellaisesta työstä, jossa musiikin osaaminen on etu. Musiikkilinjalle valitaan haastattelun ja vapaaehtoisen soitto- tai laulunäytteen perusteella.

Kasvatustieteiden linja

Haluatko opettajaksi, ohjaajaksi, sosiaalityöhön tai esimerkiksi kouluttajaksi? Eurajoen kristillisen opiston kasvatustieteen linjalla sinulla on mahdollista perehtyä kasvatus-, ohjaus- ja sosiaalialaan. Kasvatustieteiden linjan opiskelun päätavoitteena on kehittää valmiuksia jatko-opintoja ajatellen. Kurssit auttavat opiskelijaa muodostamaan käsityksen kasvatus- ja ohjausalojen monipuolisesta kentästä.

Draamalinja

Draamalinjalla opiskellessasi tutustut draamakasvatuksen, ilmaisutaidon, puheviestinnän sekä näyttelemisen perusteisiin. Ryhmässä työskentely draaman keinoin antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kokonaisvaltaisesti sekä ihmisenä että viestijänä, esiintyjänä, ohjaajana, opettajana jne. Draamalinjalla on mahdollista valmentautua jatko-opintoihin suorittamalla myös avoimen yliopiston opintoja.

Kuvataidelinja

Löydä luova ihminen itsestäsi! Kuvataiteen koulutus antaa hyvän taito- ja tietopohjan taidekouluihin pyrkiville tai taiteen tekemistä elämäntapana ja harrastuksena pitäville. Kuvataidelinjan tavoitteena on omakohtaisen työskentelyn kautta oppia eri taidemateriaaleja sekä edistyä omassa ilmaisussa ja luovuudessa.

Fysoterapia ja hieronta

Fysioterapian ja hieronnan linja soveltuu terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneille. Koulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia mitata ja arvioida fyysistä kuntoa, saada tietoa ravinnon ja liikunnan vaikutuksesta terveyteen ja elämänlaatuun, oppia käytännön hierontaa sekä antaa toiminnallisuutta projektien avulla.Lue lisää Eurajoen kristillinen opisto
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi