datanomi

Datanomi

Sinusta tuli: Daniela Datanomi tai Daavid Datanomi

Daniela Datanomi ja Daavid Datanomi ovat kiinnostuneita tekniikasta ja tietojärjestelmistä. Danielan ja Daavidin tuleviin työtehtäviin voivat kuulua muun muassa tietojärjestelmien rakentaminen ja kunnossapito sekä alan tuotteiden markkinointi ja myynti.

Sopiiko yllä oleva kuvaus sinuun? Mikäli vastasit kyllä, ja olet siis samaa mieltä Studentumin testin kanssa, sopii sinulle ammatillinen koulutus luonnontieteiden alalla. Suosittelemme että luet lisää klikkaamalla jotakin alla olevista koulutusvaihtoehdoista.

Alan ammatillinen perustutkinto

  • Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Hae datanomille sopivia koulutuksia


Tietotekniikka / IT / Ohjelmointi

Tietotekniikka, IT ja ohjelmointi ovat dynaamisia aloja joissa ammattilaisten tarve on suuri. Alan ammatteihin kuuluu mm. järjestelmäasiantuntija, tekninen suunnittelija, ohjelmoija, sisällöntuottaja ja kouluttaja. Sinulle joka haluat kouluttautua tietotekniikan alalla, löytyykin lukuisia eri vaihtoehtoja joista valita.

Perustutkinnon suorittaneet datanomit rakentavat ja pitävät kunnossa tietojärjestelmiä, toimivat tietotekniikan kouluttajina, myyvät ja markkinoivat alan tuotteita sekä laativat verkkosivuja. Tutkinto antaa valmiudet myös ohjelmoinnin perustaitoihin. Muihin alan ammatillisiin tutkintoihin kuuluu mm. tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto.

Hae tietotekniikka / IT / ohjelmointi -koulutuksia


Lukiokoulutus

Vai kiinnostaako sinua lukio-opiskelu? Voit totta kai suorittaa kolmivuotisen lukion ja hakea tämän jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon opiskelemaan sinua kiinnostavaa alaa. Mikäli et ole vielä ihan varma tulevaisuudensuunnitelmistasi, saat lisäksi lisää mietintäaikaa hakemalla lukioon. Muistathan myös että suorittamalla kaksoistutkinnon voit suorittaa sekä lukion että ammatillisen perustutkinnon samanaikaisesti!

Hae lukiokoulutuksia


Mainokset