✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Humanisti

Humanisti

Sinusta tuli: Henna Humanisti tai Harri Humanisti

Henna ja Harri Humanisti pitävät lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. He ovat lisäksi palvelualttiita ja sosiaalisia. Esimerkkejä Hennalle ja Harrille sopivista ammateista voi olla vaikkapa lastentarhan- tai nuoriso-ohjaaja, tai miten olisi viittomakielen ohjaaja lastentarhassa? Alla näet Humanisti Hennalle ja Harrille sopivia koulutusvaihtoehtoja. Oletko sinä Henna tai Harri Humanisti?

Alan ammatillisia perustutkintoja:

  • Lapsi- ja perhetyön perustutkinto
  • Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto
  • Viittomakielisen ohjauksen perustutkinto

Hae humanistiselle sopivia koulutuksia


Kasvatustiede / Opetus /Pedagogiikka

Oletko pedagogisesti lahjakas ja taitava opettamaan muita? Haluatko työskennellä lasten kanssa tai nuorten parissa? Esimerkiksi lastenohjaajan ammatti voi siinä tapauksessa olla sinua varten. Alalla löytyy useita eri ammattivaihtoehtoja riippuen valitsemastasi suuntautumisesta. Ohjaajalta vaaditaan oman alansa hallinnan lisäksi esimerkiksi luovuutta, kehittämishenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hae kasvatusalan koulutuksia


Lukiokoulutus

Vai kiinnostaako sinua lukio-opiskelu? Voit totta kai suorittaa kolmivuotisen lukion ja hakea tämän jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon opiskelemaan sinua kiinnostavaa alaa. Mikäli et ole vielä ihan varma tulevaisuudensuunnitelmistasi, saat lisäksi lisää mietintäaikaa hakemalla lukioon. Muistathan myös että suorittamalla kaksoistutkinnon voit suorittaa sekä lukion että ammatillisen perustutkinnon samanaikaisesti!

Hae lukiokoulutuksia

Viimeksi päivitetty: 26 kesä 2018

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi