Sivuston käyttötapa: Mobiili

Keitä me olemme

Keitä me olemme

Tiedämme, ettei oman jutun löytäminen ole aina helppoa.

Olemme itsekin kamppailleet alanvalinnan kanssa –  et ole yksin ajatustesi kanssa. Joskus pitää kääntää useampikin kivi, jotta oma intohimo löytyisi. 

Haluamme auttaa sinua löytämään oman juttusi, jotta pääset toteuttamaan itseäsi. Eikö olisikin mukavaa, jos maanantain lähestyessä kasvoillasi olisi irvistyksen sijaan hymy?

Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Uskomme, että koulutus mahdollistaa paremman huomisen. Opiskelemalla et vain opi uusia asioita ja taitoja, vaan ymmärrät samalla paremmin sinua ympäröivää maailmaa. Lisäksi opit tuntemaan itsesi paremmin.

Teemme lujasti töitä, jotta voimme inspiroida ja auttaa sinua sopivan koulutuksen löytämisessä, olit minkä ikäinen tahansa. Miksi? Koska ansaitset mahdollisuuden tavoitella unelmiasi.

Opiskelu voi olla elämäsi parasta aikaa, jos annat sille mahdollisuuden. Mitä sanot?

Löydä oma polkusi meidän avullamme.

Autamme joka vuosi kahta miljoonaa suomalaista oman koulutuksensa löytämisessä. Jos olemme jotain oppineet, niin sen, ettei ole olemassa yhtä oikeaa polkua.

Hakukoneemme avulla voit etsiä, vertailla ja ottaa yhteyttä sinua kiinnostaviin oppilaitoksiin. Tulevaisuudessa satsaamme siihen, että voisimme auttaa paremmin myös äidinkielenään ruotsia puhuvia.

Aloita matkasi tästä 

Viimeksi päivitetty: 29 marras 2018