Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Arkkitehtuuri

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Kandiohjelmat

Arkkitehtuuri

Arkkitehdin työssä saat mahdollisuuden yhdistää luovuuden ja tekniikan, luoda uutta ja suojella vanhaa sekä suunnitella töitä, jotka kertovat tulevaisuuden sukupolville tästä ajasta ja yhteiskunnasta.

Arkkitehtuurin koulutusohjelmassa opiskelijat pääsevät yhdistämään tekniikkaa ja taidetta: opinnoissa pyritään rakennetun ympäristön laaja-alaiseen ymmärtämiseen. Arkkitehtuurin opiskelijat saavat laajan kokonaiskuvan rakennus-, yhdyskunta- ja kaupunkisuunnitteluun sekä arkkitehtuurin teoriaan ja historiaan.

Arkkitehtuurin opiskelu

Opiskelu koostuu suurelta osalta harjoitustöistä eli oppiminen on vahvasti konkreettista. Historia ja taideaineiden opiskelu esimerkiksi matematiikan tai fysiikan sijaan, antaa opiskelijoille taiteellista hahmotus- ja ilmaisukykyä ja syventää opiskelijan taitoja niin kokonaisten kaupunginosien kuin yksittäisten rakennusten suunnittelussa.

Arkkitehtuurin opiskelu on työlästä, oppimisen ollessa hiljalleen etenevä prosessi. Uudet opitut asiat nivoutuvat aikaisemmin opittuihin ja koettuihin asioihin ja näin koulutus on myös erittäin palkitseva.

Arkkitehtuurin opintojen jälkeen

Valmistunut arkkitehti tarvitsee taiteellisen näkemyksen ja suunnittelutaidon lisäksi myös taloudellista ajattelua ja organisointikykyä. Arkkitehtuuri hyödyntää tekniikan luomia mahdollisuuksia ja teknisten ratkaisujen visualisointi on arkkitehdin ykköshaaste.

Arkkitehdin työ kuvastaa aina omaa aikaansa, mutta suuntautuu lisäksi voimakkaasti tulevaisuuteen tarjoten arkkitehdeille mahdollisuuden vaikuttaa koko yhteiskunnan kehitykseen. Kestävä kehitys leimaa vahvasti myös tulevaisuuden rakentamista.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Arkkitehtuuri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.