Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Kandiohjelmat

Elektroniikka ja sähkötekniikka

Elektroniikan ja sähkötekniikan opiskelu antaa hyvän perusosaamisen modernilla ja kehittyvällä alalla. Ala sopii sinulle, jos olet kiinnostunut perustekniikasta, sähköilmiöistä, elektronisten komponenttien valmistuksesta tai sähkövoimasta ja arvostat vankkaa tekniikan osaamista.

Elektroniikan ja sähkötekniikan opintojen sisältö

Elektroniikan ja sähkötekniikan koulutusohjelmassa opitaan tekemään elektroniikkalaitteita ja tutkitaan, miten sähkölaitteet toimivat. Opinnoissa perehdytään sähköisten luonnonilmiöiden selittämiseen ja etsitään keinoja, joilla valjastaa ilmiöt hyötykäyttöön.

Ensimmäisenä opiskeluvuonna luodaan luja teoreettinen osaamispohja, minkä jälkeen opiskelu muuttuu soveltavammaksi ja käytännönläheisemmäksi. Opetusmenetelminä hyödynnetään muun muassa luentotyöskentelyä ja laskuharjoituksia, ryhmätöitä, laboratorioharjoituksia ja suunnitteluprojekteja. Peruspohjan saatua voi erikoistua omien kiinnostusten mukaan.

Elektroniikan ja sähkötekniikan opintojen jälkeen

Lähes kaikkiin nykyään valmistettaviin laitteisiin liittyy läheisesti elektroniikka ja sähkö, joten alalta valmistuneille löytyy helposti töitä. Alan osaajia työskentelee sähköyhtiöissä, julkishallinnossa, sähkö- ja elektroniikkalaitteita valmistavissa yrityksissä ja niiden tutkimuslaitoksissa.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit