Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Elokuva- ja tv-tuotanto

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Kandiohjelmat

Elokuva- ja tv-tuotanto

Elokuva- ja tv-tuotannon opetuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle kattavat perustiedot tuottajan ammatissa toimimiseen. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa luova tuottaja, joka kehittää ideoita, rakentaa luovan yhteistyön ilmapiirin ja hyvät työskentelyolosuhteet koko tuotantotiimille. Tuottaja rahoittaa, kehittää ja myy projektit edelleen esitettäviksi teoksiksi ja on vastuussa koko elokuvan tekoon liittyvistä prosesseista. Hyvät kommunikaatio ja yhteistyökykytaidot ovat tuottajalle tärkeä edellytys niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä projekteissa ja voivat tulla tarpeeseen, tilanteiden ollessa välillä haastavia ja ristiriitaisiakin.

Tuottajaopiskelija kehittää osaamistaan elokuvatuotannon hallinnollisten, taiteellisten, juridisten ja markkinataloudellisten kysymysten osa-alueilla. Elokuva- ja tv-tuotannon opetus muodostuu kaikkien suuntautumisvaihtoehtojen yhteisistä opinnoista, omista aineopinnoista ja syventävistä opinnoista. Opiskelijan onkin tärkeää hallita perustiedot kaikista suuntautumisvaihtoehdoista.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Taiteen kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Elokuva- ja tv-tuotanto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.