Sivuston käyttötapa: Mobiili

Energia- ja ympäristötekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Energia- ja ympäristötekniikka

Energia- ja ympäristötekniikka / Aalto-yliopisto

Energia- ja ympäristötekniikka

Energia- ja ympäristötekniikan koulutus

Koulutus tarjoaa monipuoliset ja vankat tiedot tekniikan alan perusteista, energiatekniikasta, vesitekniikasta, luonnonvarojen kestävästä käytöstä sekä paikkatiedon hyödyntämisestä energia- ja ympäristötekniikassa. Energia- ja ympäristötekniikan pääaineopiskelijat saavat oikeuden suorittaa diplomi-insinöörin tutkinnon (DI) energiatekniikan, geoinformatiikan, georakentamisen tai vesi- ja ympäristötekniikan pääaineessa.

Opiskelijat tutustuvat energian tuotantoon ja käyttöön, geologisten ja uusiutuvien raaka-aineiden, vesivarojen ja materiaalien käyttöön sekä kierrätyksen tavanomaiset käyttöprosessit sekä niiden ympäristövaikutukset ja energiataseet tulevat tutuksi. Koulutuksessa painotetaan myös matematiikan ja laskennallisten menetelmien ja paikkatiedon mahdollisuuksiin energiaan ja luonnonvaroihin liittyvien ilmiöiden mallinnuksessa.

Tekniikan kandidaatit työelämässä

Valmistuttuaan opiskelija osaa soveltaa termodynamiikan, geologian, vesi- ja ympäristötekniikan, geomekaniikan ja geoinformatiikan teorioita, käsitteitä, malleja ja teknologioita energiaan ja luonnonvaroihin liittyvien teknisten ongelmien ratkaisuun. Valmistuvat ymmärtävät energian ja luonnonvarojen sekä ympäristönsuojelun roolin yhteiskunnassa ja tuntevat energiatalouden ja energiamarkkinoiden perusteet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Energia- ja ympäristötekniikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Koulutuksen järjestäjä: Insinööritieteiden korkeakoulu

Insinööritieteiden korkeakoulu

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa luodaan uutta tietoa ja ratkaisuja palvelemaan kestävän kehityksen päämääriä.  Ilmastonmuutokseen, energian riittävyyteen ja sen puhtauteen sekä luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyvät teemat ovat keskeisiä sekä tutkimuksessa ja opetuksessa.  Ympäristön hyvinvointiin, esteettisyyteen ja ihmisten terveyteen sekä turvallisuuteen liittyvät kysymykset edellyttävät jatkuvasti uusia ratkaisuja, joiden etsimisessä olemme mukana.

Insinööritieteiden korkeakoulu toimii yhdyskuntasuunnittelun, kiinteistötalouden, geomatiikan, energia- ja LVI -tekniikan, konetekniikan, kuljetusvälinetekniikan, rakenne- ja rakennustuotantotekniikan ja yhdyskunta- ja ympäristötekniikan aloilla.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Energia- ja ympäristötekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!