Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka

Opiskele kemian-, bio- ja materiaalitekniikan koulutusohjelmassa Aalto-yliopistossa!

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka

Kiinnostaako sinua luonnontieteet ja tiedon soveltaminen niin laboratoriossa kuin teollisessa tuotannossa? Aalto-yliopiston biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan alempi yliopisto-opetus yhdistyy uudeksi kandiohjelmaksi. Uuden koulutusohjelman painopiste on luonnonvarojen energian ja yhdisteiden tuotannossa.

Ohjelman kuvaus

Aalto-yliopiston biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan koulutusohjelman opetuksessa on matemaattis-luonnontieteellinen perusta, jossa matematiikka, fysiikka, kemia, bio- ja insinööritieteet muodostavat yhteisen kokonaisuuden.

Koulusutohjelmasta valmistutaan tekniikan kandidaatiksi. Yhteisten yleisopintojen jälkeen opiskelija valitsee itselleen pääaineen kahdesta vaihtoehdosta:

  • bio- ja kemiantekniikka     
  • materiaalitiede- ja tekniikka

Monialainen ja innovatiivinen yhteisö

Kanditutkintoon opiskelijalla on mahdollisuus sisällyttää opintoja tekniikan eri aloilta tai vaikkapa muotoilun, talouden, työpsykologian ja vieraiden kielten kursseja tai opintokokonaisuuksia. Biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan koulutusohjelman opetusmenetelmät ovat monipuolisia. Luentojen lisäksi laboratorio- ja ryhmätyöt sekä projekti- ja ongelmalähtöinen oppiminen ovat osa opiskelijan arkipäivää ja kehittävät työelämävalmiuksia.

Laaja osaamispohja kantaa tulevaisuuteen

Koulutusohjelmasta valmistuvan tulevat työtehtävät voivat löytyä esimerkiksi kemian-, bio-, elintarvike-, elektroniikka-, puunjalostus-, lääke- tai metalliteollisuudesta, konsulttitoimistosta tai julkishallinnosta.

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa (TkK) opiskelija saa edelleen tutkintosuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon (DI).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Koulutuksen järjestäjä: Kemian tekniikan korkeakoulu

Kemian tekniikan korkeakoulua

Kemian tekniikan korkeakoulu yhdistää kemian osaamisen bio- ja insinööritieteisiin ja kouluttaa laaja-alaisia ja vastuullisia osaajia. Aalto-yliopiston strategiasta johdetut korkeakoulun tutkimuksen painoalueet ovat energiateknologiat, uudet materiaalit ja luonnonvarojen kestävän kehityksen periaatteiden mukainen prosessointi sekä niistä valmistettavat tuotteet. Nämä teemat tulevat heijastumaan myös opetukseen.

Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työskentelevät monipuolisissa tehtävissä Suomen suurimmilla teollisuuden aloilla metalli- ja elektroniikkateollisuudessa, puunjalostusteollisuudessa sekä kemian-, lääke-, bio- ja elintarviketeollisuudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!