Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandiohjelmat

Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka

Kiinnostaako sinua luonnontieteet ja tiedon soveltaminen niin laboratoriossa kuin teollisessa tuotannossa? Aalto-yliopiston biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan alempi yliopisto-opetus yhdistyy uudeksi kandiohjelmaksi. Uuden koulutusohjelman painopiste on luonnonvarojen energian ja yhdisteiden tuotannossa.

Ohjelman kuvaus

Aalto-yliopiston biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan koulutusohjelman opetuksessa on matemaattis-luonnontieteellinen perusta, jossa matematiikka, fysiikka, kemia, bio- ja insinööritieteet muodostavat yhteisen kokonaisuuden.

Koulusutohjelmasta valmistutaan tekniikan kandidaatiksi. Yhteisten yleisopintojen jälkeen opiskelija valitsee itselleen pääaineen kahdesta vaihtoehdosta:

  • bio- ja kemiantekniikka
  • materiaalitiede- ja tekniikka

Monialainen ja innovatiivinen yhteisö

Kanditutkintoon opiskelijalla on mahdollisuus sisällyttää opintoja tekniikan eri aloilta tai vaikkapa muotoilun, talouden, työpsykologian ja vieraiden kielten kursseja tai opintokokonaisuuksia. Biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan koulutusohjelman opetusmenetelmät ovat monipuolisia. Luentojen lisäksi laboratorio- ja ryhmätyöt sekä projekti- ja ongelmalähtöinen oppiminen ovat osa opiskelijan arkipäivää ja kehittävät työelämävalmiuksia.

Laaja osaamispohja kantaa tulevaisuuteen

Koulutusohjelmasta valmistuvan tulevat työtehtävät voivat löytyä esimerkiksi kemian-, bio-, elintarvike-, elektroniikka-, puunjalostus-, lääke- tai metalliteollisuudesta, konsulttitoimistosta tai julkishallinnosta.

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa (TkK) opiskelija saa edelleen tutkintosuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon (DI).

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Kemian-, bio- ja materiaalitekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit