Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja rakennustekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandiohjelmat

Kone- ja rakennustekniikka

Kone- ja rakennustekniikan pääaineessa painopiste on luovassa ja kriittisessä ajattelussa ja tietoteknisten apuvälineiden suunnittelussa. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat ymmärtävät mihin koneiden ja rakennusten suunnittelu perustuu. Koulutus tarjoaa monipuoliset ja vankat tiedot tekniikan alan perusteista, koneista ja rakentamisesta sekä tietotekniikasta. Kone- ja rakennustekniikan opiskelijat saavat myös oikeuden suorittaa diplomi-insinöörin tutkinnon (DI) koneenrakennustekniikan, rakennustekniikan tai sovelletun mekaniikan pääaineessa. Diplomi-insinöörin tutkinnon saaneet voivat työskennellä teollisuuden tai julkisen sektorin palveluksessa esimerkiksi asiantuntijana, suunnittelijana tai johtotehtävissä, tutkijana tai tuotekehitystehtävissä.

Tekniikan kandidaatit työelämässä

Kone- ja rakennustekniikan koulutus tarjoaa insinööritieteiden perusperiaatteet ja perehdytyksen eri osa-alueisiin kuten statiikkaan, termodynamiikkaan ja virtausmekaniikkaan sekä tuotesuunnittelun ja tuotantotekniikan perusteisiin. Alalle valmistuneet kykenevät etsimään, hyödyntämään, analysoimaan ja raportoimaan teknistä ja tieteellistä tietoa sekä soveltamaan sitä suunnittelussa. Koulutukseen kuuluu myös projektityöskentely sekä monipuoliset harjoitustyöt.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Kone- ja rakennustekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit