Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja rakennustekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Kone- ja rakennustekniikka

Opiskele kone- ja rakennustekniikkaa  Aalto-yliopistossa!

Kone- ja rakennustekniikka

Kone- ja rakennustekniikan opiskelu

Kone- ja rakennustekniikan pääaineessa painopiste on luovassa ja kriittisessä ajattelussa ja tietoteknisten apuvälineiden suunnittelussa. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat ymmärtävät mihin koneiden ja rakennusten suunnittelu perustuu. Koulutus tarjoaa monipuoliset ja vankat tiedot tekniikan alan perusteista, koneista ja rakentamisesta sekä tietotekniikasta. Kone- ja rakennustekniikan opiskelijat saavat myös oikeuden suorittaa diplomi-insinöörin tutkinnon (DI) koneenrakennustekniikan, rakennustekniikan tai sovelletun mekaniikan pääaineessa. Diplomi-insinöörin tutkinnon saaneet voivat työskennellä teollisuuden tai julkisen sektorin palveluksessa esimerkiksi asiantuntijana, suunnittelijana tai johtotehtävissä, tutkijana tai tuotekehitystehtävissä. 

Tekniikan kandidaatit työelämässä

Kone- ja rakennustekniikan koulutus tarjoaa insinööritieteiden perusperiaatteet ja perehdytyksen eri osa-alueisiin kuten statiikkaan, termodynamiikkaan ja virtausmekaniikkaan sekä tuotesuunnittelun ja tuotantotekniikan perusteisiin. Alalle valmistuneet kykenevät etsimään, hyödyntämään, analysoimaan ja raportoimaan teknistä ja tieteellistä tietoa sekä soveltamaan sitä suunnittelussa. Koulutukseen kuuluu myös projektityöskentely sekä monipuoliset harjoitustyöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja rakennustekniikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Koulutuksen järjestäjä: Insinööritieteiden korkeakoulu

Insinööritieteiden korkeakoulu

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa luodaan uutta tietoa ja ratkaisuja palvelemaan kestävän kehityksen päämääriä.  Ilmastonmuutokseen, energian riittävyyteen ja sen puhtauteen sekä luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyvät teemat ovat keskeisiä sekä tutkimuksessa ja opetuksessa.  Ympäristön hyvinvointiin, esteettisyyteen ja ihmisten terveyteen sekä turvallisuuteen liittyvät kysymykset edellyttävät jatkuvasti uusia ratkaisuja, joiden etsimisessä olemme mukana.

Insinööritieteiden korkeakoulu toimii yhdyskuntasuunnittelun, kiinteistötalouden, geomatiikan, energia- ja LVI -tekniikan, konetekniikan, kuljetusvälinetekniikan, rakenne- ja rakennustuotantotekniikan ja yhdyskunta- ja ympäristötekniikan aloilla.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Kone- ja rakennustekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!