Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master's Programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems

Aalto-yliopisto
Summary
2 years
English
Syksy 2022
Application deadline: Separate application period
   
Lähiopetus
Espoo
Itsenäiset maisteriohjelmat

Master's Programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems

The Master's programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) offers advanced education in the field of sustainable energy systems for the future.

After graduating from the Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems programme students will have experience for example in the following topics:

  • Training in multidisciplinary problem analysis and solving.
  • Advanced team building in a multinational setting, along with stimulating international experience.
  • A novel and multidimensional way of learning involving real and virtual classrooms
  • Close collaboration with industry during thesis work.
  • A unique network of fellow students, SELECT alumni and industry specialists in the field of sustainable energy.

SELECT is powered by scholarships opportunities from the EIT KIC InnoEnergy. Students from all over the world are welcome to apply to the programme.

Maisteriohjelma tarjoaa edistykellistä opetusta ympäristöä säästävien tulevaisuuden energiajärjestelmien alalla. Valmistuttuaan opiskelijoilla on valmiudet työskennellä useilla eri aloilla, esimerkiksi monitieteisen ongelmanratkaisun ja analyysin parissa; uusien, moniulotteisten oppimisjärjestelmien parissa tai teollisuuden alalla.

Admission requirements

An appropriate Bachelor´s degree or an equivalent qualification.

Degree / Diploma

Master of Science (Technology) | Diplomi-insinööri

Koulutuksen järjestäjä: Kemian tekniikan korkeakoulu

Kemian tekniikan korkeakoulu yhdistää kemian osaamisen bio- ja insinööritieteisiin ja kouluttaa laaja-alaisia ja vastuullisia osaajia. Aalto-yliopiston strategiasta johdetut korkeakoulun tutkimuksen painoalueet ovat energiateknologiat, uudet materiaalit ja luonnonvarojen kestävän kehityksen periaatteiden mukainen prosessointi sekä niistä valmistettavat tuotteet. Nämä teemat tulevat heijastumaan myös opetukseen.

Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työskentelevät monipuolisissa tehtävissä Suomen suurimmilla teollisuuden aloilla metalli- ja elektroniikkateollisuudessa, puunjalostusteollisuudessa sekä kemian-, lääke-, bio- ja elintarviketeollisuudessa.

Koulutuksen järjestäjä: Insinööritieteiden korkeakoulu

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa luodaan uutta tietoa ja ratkaisuja palvelemaan kestävän kehityksen päämääriä.  Ilmastonmuutokseen, energian riittävyyteen ja sen puhtauteen sekä luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyvät teemat ovat keskeisiä sekä tutkimuksessa ja opetuksessa.  Ympäristön hyvinvointiin, esteettisyyteen ja ihmisten terveyteen sekä turvallisuuteen liittyvät kysymykset edellyttävät jatkuvasti uusia ratkaisuja, joiden etsimisessä olemme mukana.

Insinööritieteiden korkeakoulu toimii yhdyskuntasuunnittelun, kiinteistötalouden, geomatiikan, energia- ja LVI -tekniikan, konetekniikan, kuljetusvälinetekniikan, rakenne- ja rakennustuotantotekniikan ja yhdyskunta- ja ympäristötekniikan aloilla.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Master's Programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit