Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master's Programme in Innovative and Sustainable Energy Engineering

Aalto-yliopisto
Length: 2 years
Language: English
Study allowances: Yes
Start date: Fall
Study pace: Full time
Location: Espoo

Master's Programme in Innovative and Sustainable Energy Engineering

Innovative and Sustainable Energy Engineering

Master's Programme in Innovative and Sustainable Energy Engineering

The purpose of the Nordic Master Programme in Innovative and Sustainable Energy Engineering is to provide state-of-the-art education in the fields of conventional and renewable energy sources like solar energy, wind power, conventional and new power generation, biomass energy, geothermal power and energy utilization in the built environment by means of economically and environmentally sustainable systems and technologies.

The term "sustainable energy engineering" comprises a wide array of policies, practices and technologies aimed at providing energy at the least financial, environmental and social cost. A strong emphasis is placed on dealing with energy engineering tasks with due consideration of technical, environmental and socio-economic issues.

Another strong emphasize is put on the Innovative and Entrepreneurial aspects of the energy society, especially related to how existing and new efficiency improvement innovations can be brought to the market in different countries. The innovative aspects inside the programme are both related to the advanced renewable concept in the Nordic countries as well as regards to new businesses in the energy sector.

Innovative and Sustainable Energy Engineering

Maisteriohjelman tavoitteena on tarjota uusinta tietoa niin perinteisten kuin uusiutuvienkin energialähteiden kentältä. Aiheina ovat esimerksiksi aurinkoenergia, tuulivoima, perinteinen ja uusi sähköntuotanto, biomassa energiantuotannossa, geoterminen energia sekä taloudellisesti ja ekologisesti kestävä energian käyttö rakennetussa ympäristössä.

Kiinnostuitko opiskelusta Aallossa?

Voit tilata Aalto-yliopiston uutiskirjeen täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, niin saat lisätietoa hakemisesta, opiskelusta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Admission requirements

An appropriate Bachelor´s degree or an equivalent qualification.

Degree / Diploma

Master of Science (Technology) | Diplomi-insinööri

Koulutuksen järjestäjä: Insinööritieteiden korkeakoulu

Insinööritieteiden korkeakoulu

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa luodaan uutta tietoa ja ratkaisuja palvelemaan kestävän kehityksen päämääriä.  Ilmastonmuutokseen, energian riittävyyteen ja sen puhtauteen sekä luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyvät teemat ovat keskeisiä sekä tutkimuksessa ja opetuksessa.  Ympäristön hyvinvointiin, esteettisyyteen ja ihmisten terveyteen sekä turvallisuuteen liittyvät kysymykset edellyttävät jatkuvasti uusia ratkaisuja, joiden etsimisessä olemme mukana.

Insinööritieteiden korkeakoulu toimii yhdyskuntasuunnittelun, kiinteistötalouden, geomatiikan, energia- ja LVI -tekniikan, konetekniikan, kuljetusvälinetekniikan, rakenne- ja rakennustuotantotekniikan ja yhdyskunta- ja ympäristötekniikan aloilla.

Request information

Do you want more information about studies in Aalto University? Sign up for newsletter here!

You will receive more information about admissions, student projects and student life.

Errors
Business and economics
Arts and design
Science, technology, engineering and architecture

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto


Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi