Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master's Programme in Marketing

Aalto-yliopisto
Summary
2 years
English
Yes
   
Espoo
Maisteriohjelmat

Master's Programme in Marketing

The Master's Programme in Marketing centres on Strategic Marketing, Digital Marketing, Retail Marketing and Consumer Culture.

Marketing is a way of thinking and a practice that is quintessential to all dimensions of business. In this programme, you will attain an in-depth understanding of this philosophy and a solid foundation of the skills and know-how required of a top marketing specialist.

Marketing Studies

In the programme, you will study four core courses: Strategic marketing, Digital marketing, Retail marketing and Consumer culture.

During your studies, you will complement these core courses with electives such as:

  • Service business strategy
  • Brand performance management
  • Managing innovative selling
  • Consumer behaviour in design and fashion
  • Fashion marketing
  • Consumer psychology

With a special emphasis on professional training in real-life managerial skills, there are also such electives as Meet the stage: Public speaking and Interaction Skills and Storytelling - A Narrative Approach for Entrepreneurship.

After the studies in marketing

The graduates of marketing can work in leadership, expert, and management positions in marketing services companies, education and consultancy.

Markkinoinnin maisteriohjelma keskittyy ymmärtämään markkinoinnin kokonaisvaltaisena ajattelutapana. Ohjelmassa on neljä ydinaihepiiriä: Strategic Marketing, Sustainable Marketing, Retail Marketing ja Consumer Culture. Maisteriohjelmasta valmistuneet työskentelevät johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutus toteutetaan englannin kielellä.

Admission requirements

An appropriate Bachelor´s degree or an equivalent qualification.

Degree / Diploma

Master of Science in Economics and Business Administration | Kauppatieteiden maisteri

Koulutuksen järjestäjä: Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on Suomen johtava kauppakorkeakoulu. Se tarjoaa Suomen monipuolisimman kansainvälisen tason kauppatieteellisen opiskelu- ja tutkimusympäristön. Pääkampukset Helsingissä ja Mikkelissä.

Kauppakorkeakoulussa opetuksen perustana ovat kauppatieteellinen tutkimustyö ja erinomaiset suhteet yritysmaailmaan. Korkeakoulu painottaa opinnoissa kansainvälisyyttä - oppilaitoksen vaihto-ohjelmaan kuuluu yli 100 yhteistyöyliopistoa. Kauppakorkeakoulusta valmistuneet ovat sijoittuneet hyvin työelämään. Heidän vahvuutensa on kyky yhdistää korkeatasoista ja ajantasaista tietoa talouden ilmiöistä käytännön työelämän taitoihin.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Master's Programme in Marketing ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit