Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknillinen fysiikka ja matematiikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Teknillinen fysiikka ja matematiikka

Teknillisen fysiikan ja matematiikan opinnot luovat pohjan teknologisille sovelluksille ja avaavat ovia monenlaisiin työtehtäviin yrityselämässä, tieteessä ja tutkimuksessa.

Teknillisen fysiikan ja matematiikan koulutusohjelma antaa syvälliset perustiedot fysiikasta ja matematiikasta. Opiskelijat oppivat soveltamaan oppimaansa monipuolisesti tieteessä ja tekniikassa. Fysiikan ja matematiikan opinnot auttavat löytämään uusia ratkaisuja niin nykypäivän kuin tulevaisuudenkin haasteisiin.

Teknillisen fysiikan ja matematiikan opinnot ohjaavat opiskelijaa alusta asti tutkimuslähtöisyyteen. Perustieteiden korkeakoulun järjestämät opinnot eroavat kuitenkin perinteisestä fysiikan ja matematiikan yliopisto-opetuksesta opetuksen käytännönläheisessä toteutuksessa. Opintoihin on mahdollista sisällyttää oman pääainen lisäksi myös yritystoimintaan ja muihin tekniikan aloihin liittyviä opintoja.

Koulutusohjelman pääainevaihtoehdot

Opiskelijat voivat suunnata opintojaan omien kiinnostuksen kohteidensa mukaan eri pääainevaihtoehdoilla ja valinnaisilla opinnoilla.

TkK-tutkinnon pääaineet:

  • Teknillinen fysiikka
  • Matematiikka ja systeemitieteet.

Koulutuksesta valmistuneet työelämässä

Teknillisessä fysiikassa ja matematiikassa saamasi koulutuksen pohjalta voit työllistyä esimerkiksi tutkijaksi, kansainvälisiin asiantuntijatehtäviin, yrittäjäksi tai liikkeenjohdon konsultiksi.Teknillisen fysiikan ja matematiikan koulutusohjelmasta valmistuneet työllistyvät monipuolisiin tehtäviin suuntautumisensa mukaan: yksi on opiskellut aivotutkimusta, toinen keskittynyt fuusiovoiman kehittämiseen ja kolmas kenties kvanttilaskentaan tai peliteoriaan.

Mahdollisuus hakea myös suoraan maisteriopintoihin

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. Jos sinulla kuitenkin on jo tekniikan tai muun soveltavan alan korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan kaksivuotiseen maisteriohjelmaan.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvoinnit
Arvioinnit
Teknillinen fysiikka ja matematiikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: