Sertifioitu Graafinen suunnittelija

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Academy Online hymyilevä nainen

Sertifioitu Graafinen suunnittelija

Graafisen suunnittelijan koulutus
Onko sinulla unelma työskennellä graafisen suunnittelun parissa? Onko väri ja muoto hauskinta mitä tiedät? Graafisen suunnittelun koulutuksessa käydään läpi typografian, värin, kuvan ja kuvituksen perusteet ja miten nämä erilaiset muotoelementit kannattaa sijoitella taittoon, jotta ne visuaalisesti puhuttelevat tehokkaasti kohderyhmääsi.
Koulutuksen aikana teoria ja käytäntö ovat välissä. Jokainen kurssitilaisuus alkaa nykyisen kurssikomponentin perusteiden tarkastelulla. Jokaisessa moduulissa on sitten harjoitus valmistuneen teorian ankkuroimiseksi. Koulutuksessa on yhteensä neljä kurssimoduulia ja niihin liittyviä tehtäviä. Jokaisen tehtävän jälkeen saat kirjallisen ja henkilökohtaisen palautteen lähettämästäsi materiaalista. Käyt kurssit läpi omaan tahtiisi ja työskentelet tehtävien kanssa niin kauan kuin haluat. Palautteesta näet, oletko ymmärtänyt kaiken nykyisestä moduulista.
Tehtävien ja saamasi palautteen kautta opit. Vaikka painopiste onkin tehtävissä, teoria on tärkeää, että sinulla on mukanasi, jotta voit tehdä tehtävistä parhaan hyödyn ja kehittyä graafisen suunnittelun parissa.
Harjoittelun jälkeen ymmärrät paremmin hyvän visuaalisen viestinnän vahvuuden. Saat laajan perustan, joka tukee sinua urasi jatkamisessa. Koulutuksen uusilla työkaluilla saat ideasi helpommin uuteen visuaaliseen muotoon. Koulutuksen jälkeen sinun tulee hallita peruskäsitteitä ja ymmärtää laajasti erilaisia ​​graafisen suunnittelun ilmaisukeinoja.
Konseptillamme, jossa tärkeä osa koulutusta ovat omat harjoitukset ja henkilökohtaisen palautteen antavat tehtävät, saat perusperustuksen graafiseen suunnitteluun - koulutus sopii sekä sinulle, joka olet utelias suunnittelupalveluiden aloittelija tai asiakas. Samoin sinä, joka olet kokenut suunnittelija, voit saada uutta inspiraatiota edetäksesi urallasi.
Graafisen suunnittelijan kurssilla on suositeltavaa käyttää graafisen suunnittelun ohjelmistoja. Esimerkiksi ADOBE CS -ohjelmapaketti tai vastaava ohjelma. MS Office -ohjelmistoa ei suositella, koska sitä ei käytetä graafisessa tuotannossa. Kurssilla emme opeta ohjelmistoja.
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Graafinen suunnittelijan  opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
TAUSTA
- Kurssin vetäjän esittely
- Graafinen prosessi
- Graafinen profiili
- SWOT
- Kuva-analyysi
- Suunnitteluprosessi
- Moodboard
-Workbook
-Workshop
- Inspiraatiota
- Tehtävä
TEKNINEN SUUNNITTELU
- Aakkosten anatomia
- Kirjoittaminen
- Typografia ja perheet
- Fontit
- Tehtävä
LUOVA SUUNNITTELU
- Väriteoria, CMYK-, RGB- ja ICC-profiilit ja PANTONE
- Kuva-analyysi
- Kuva - objekti- tai pikseligrafiikka
- Tiedosto muoto
- Kultainen leikkaus
- Oikaisu
- Tehtävä
PAPERI, PAINOSTA JA KIRJANSIDOSTO
- Paperiteoria
- Tulostustekniikka
- Viimeistely
- Toisto
- Tehtävä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sertifioitu Graafinen suunnittelija, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Graafinen suunnittelijan -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Graafinen suunnittelijan koulutuksen hinta on 1887,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 472,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 170,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Graafinen suunnittelija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Sertifioitu Graafinen suunnittelija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Graafinen suunnittelija täytä seuraavat tiedot: