Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 10 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Vapaa-aikaohjaaja

Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja

Jos pidät ihmisten, lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, vapaa-ajanohjaajan koulutuksemme voi sopia sinulle. Kyse on empatiakyvystä, kyvystä ymmärtää heidän tilanteensa, ymmärtää heitä ja antaa heille ohjausta. Työ on monipuolista ja monipuolista. Se on lasten mielikuvituksen, uteliaisuuden rohkaisemista ja valjastamista sekä omansa käyttämistä. Vapaa-ajanohjaajana voit työskennellä vapaa-ajan keskuksissa, vapaa-ajan keskuksissa, nuorisotaloissa tai esikoulussa. Jos haluat tietää, miten alueesi työnantajat suhtautuvat koulutustaustaasi, kysy heiltä ennen rekisteröitymistä.
Kun olet suorittanut koulutuksesi meillä, sinulla on hyvät tiedot vapaa-ajan toiminnasta työ- ja tutkimusalana. Salutogeeninen johtajuus, ts. hyvän fyysisen ja henkisen terveyden ylläpitäminen ja luominen on tärkeä ja keskeinen osa vapaa-ajan vetäjän työtä. Koulutettu vapaa-ajanohjaaja ei rajoitu vain omaan toiminta-alaansa, vaan etsii jatkuvasti uutta tietoa niin omalta kuin muiltakin lähityön aloilta. Yksi valmistuneen vapaa-ajan johtajan taidoista on hyvä organisointikyky. Tämä sisältää sen, että voit suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää edelleen annettuja toimeksiantoja.
Valmistuneen vapaa-ajan vetäjän tulee pystyä tunnistamaan työtovereidensa tarpeet ja mukauttamaan toimintaansa kohderyhmän mukaan. Vapaa-ajan johtajan tulee osata keskustella muullakin kielellä ruotsin lisäksi. Tutkitut vapaa-ajan johtajat ovat positiivinen roolimalli ja heidän tulee pystyä tekemään oma-aloitteisia ja toteuttamaan niitä itsenäisesti omalla alallaan. Vapaa-ajan johtajien tulee myös kyetä tuntemaan omat ammatissaan täydennyskoulutuksen tarpeensa ja siten kehittämään ammattitaitoaan. Valmistunut vapaa-ajanohjaaja tekee yhteistyötä kohderyhmänsä osallistujien ja muiden vastaavien ammattiryhmien kanssa tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Vapaa-aikaohjaaja opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Vapaa-aikaohjaaja -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Personal Trainerin koulutuksen hinta on 1 428,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 238,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 139,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Vapaa-aikaohjaaja täytä seuraavat tiedot: