Eläinlääketiede

AhlmanEdu
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Kansanopistot

Video

Eläinlääketiede / AhlmanEdu

Eläinlääketiede

AhlmanEdun eläinlääketieteellisen valmentavat opinnot on intensiivinen lukuvuoden mittainen kansanopistolinja, jossa opiskelija kehittää valmiuksiaan hakeutua opiskelemaan eläinlääketiedettä. Opintojen aikana keskitytään erityisesti lukion laajan oppimäärän fysiikan, kemian ja biologian opiskeluun ja näin vahvistetaan pääsykokeessa tarvittavia taitoja. Osaamista syvennetään harjoitustehtävin sekä eläinlääketieteeseen liittyvillä biologiaa, fysiikkaa ja kemiaa käytännönläheisesti yhdistävillä syventävillä tehtävillä. Lisäksi opiskelija saa mahdollisuuden tutustua nautojen ja eksoottisten eläinten hoitamiseen AhlmanEdun oppimisympäristöissä.

Eläinlääketieteen opintojen sisältö

Eläinlääketieteen opinnoissa ja myöhemmin eläinlääkärin ammatissa keskeisiä metataitoja ovat tiedon hankkiminen, itsensä johtaminen sekä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Näitä taitoja harjoitellaan koko lukuvuoden ajan muun opiskelun ohella yhdessä linjan vastuuopettajien, asiantuntijatuutorien ja opiskelukavereiden kanssa.

Linjan syyslukukausi painottuu fysiikan, kemian ja biologian vahvan perusosaamisen hankkimiseen. Syyslukukaudella opiskelijat voivat suorittaa harjoitusvalintakokeita, jos tiedot ja taidot ovat jo kiitettävällä tasolla. Opintojen alussa tehtävä henkilökohtainen opintosuunnitelma takaa jokaiselle mahdollisuuden yksilölliseen pääsykokeeseen valmistautumiseen. Kevätlukukaudella opiskelu painottuu yhä enemmän valintakokeisiin valmistautumiseen, joissa korostuvat aineistoharjoitukset ja harjoitusvalintakokeet opiskelijan oman tason mukaisesti. Opiskelija saa niistä palautetta, jolla kannustetaan ja tuetaan kohti yliopiston valintakoetta. Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta myös niille opiskelijoille, joiden tavoitteena on korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Opintovuoden aikana opiskelijan on myös mahdollisuus osallistua Helsingin avoimen yliopiston opintoihin. Avoimen yliopiston opinnoista on hyötyä pääsykokeisiin valmistautumisessa ja ne antavat hyvän kuvan yliopisto-opinnoista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläinlääketiede, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinlääketiede? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillistakoulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita,...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Arvioinnit
Eläinlääketiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläinlääketiede täytä seuraavat tiedot: