✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja

AhlmanEdu
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Tampere
Kansanopistot

Video

Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja

UUTTA: Opiskele mediamusiikin ja audiotuotannon linjalla Tampereella!

Mediamusiikin ja audiotuotannon linja perehdyttää opiskelijan digitaalisen musiikki- ja audiotuotannon moniin ulottuvuuksiin. Opit perusteet erilaisista työkaluista ja ammatillisista toimenkuvista, sekä syvennät olemassa olevaa osaamistasi. Uusi opintolinja luo jo pitkään toimineen musiikkilinjan rinnalle mediapainotteisemman suuntautumisvaihtoehdon.

Opintojen sisältö

Saat tarttumapinnan äänituotantoon sekä teknisestä,että taiteellisesta näkökulmasta. Linjan opinnot sisältävät monipuolisesti erilaisia käytännönaudioprojekteja, esimerkiksi radiomainosten tekemistä, soundtrack-säveltämistä, äänimaisemateoksia ja peliaudiota.

Osa opinnoista on yhteisiä musiikkilinjan kanssa (esimerkiksi ns. musiikin hahmoaineet, instrumenttitaidot ja bändiopetus), osa taas alakohtaisia erikoistumisopintoja. Monitaiteinen työskentely-ympäristö mahdollistaa yhteistyöprojektit niin musiikki- kuin peliohjelmointilinjankin kanssa sekä valinnaisia yrittäjyysopintoja. Opinnot antavat myös erinomaisen pohjan jatkaa media- ja musiikkialan ammatillisessa koulutuksessa.

Linjalle hakevalta edellytetään motivaation lisäksi kokemusta musisoinnista ja musiikin tekemisestä. Oma tietokone ja DAW-ohjelmisto on hyvä olla olemassa, jotta projektien työstäminen onnistuu sujuvasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja opintojen ajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai työttömyysetuutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillistakoulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita,...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Arvioinnit
Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Mediamusiikin ja digitaalisen audiotuotannon linja täytä seuraavat tiedot: