Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlman tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Ahlmanin vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa Ahlmanista luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto.

Monipuolisia koulutuksia

Ahlman valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita, pelikehittäjiä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia ja puutarhojen rakentajia. Tarjolla on myös Suomen tasokkain Esport valmentautumislinja.

Opi tekemällä

Ahlmanilla opitaan tekemällä ja tekemiselle on rakennettu toimivat ympäristöt, joissa päivittäin kohdataan ihan oikeita asiakkaita todellisissa asiakaspalvelutilanteissa. Ahlman tuottaa elämyksiä kaikille aisteille – makuja, musiikkia, mielikuvia, silmäniloa, tunteita ja tunnelmaa.

Kiinnostuitko opinnoista Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa?

Lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutusvaihtoehdoista saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin oppilaitoksesta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere


Arvioinnit

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto täytä seuraavat tiedot: