Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pelialan koulutus | eSport-linja

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
Noin 5 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
13.8.2019
Viimeinen hakuaika: 27.7.2019
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Pelialan koulutus | eSport-linja

eSport-linja

Pelialan koulutus, eSport-linja

Oletko kiinnostunut peleistä? Haluatko keskittyä elektroniseen urheiluun lukuvuoden mittaisen ainutlaatuisen valmennusohjelman avulla? Oriveden opistolla on mahdollista tutustua pelialaan useamman eri suuntauksen kautta. Voit opiskella peliteknologiaa, visuaalista pelisuunnittelua tai kehittää osaamistasi eSport-linjalla.

Koulutuksen sisältö

eSport-linja tarjoaa elektronisesta urheilusta kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden keskittyä täysipäiväisesti itsensä kehittämiseen lukuvuoden ajan vastaavasti kuin urheiluopistot tarjoavat mahdollisuutta perinteisen urheilun harjoittelemiseen. Opiskelija saa mahdollisuuden harjoitella elektronista urheilua samanhenkisten ihmisten kanssa.

eSport-linjalla pääsee kehittämään ja hiomaan elektronisessa urheilussa tarvittavia taitoja ja osaamista. Mukana valmennusohjelmassa ovat myös perinteisestä urheilusta tutut metodit.

Pelaamisen, pelistrategian ja turnausten lisäksi koulutuksessa keskitytään esimerkiksi elämänhallintaan terveellisten elämäntapojen kautta, matemaattisiin taitoihin ja joukkuehengen harjoittamiseen. Myöskään fyysisen liikunnan merkitystä ei unohdeta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa eSport-linjasta saat painamalla alla olevaa "Lue lisää koulutuksesta"-nappia, jolloin siirryt oppilaitoksen omille sivuille. Voit myös täyttää sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Linjalle hakevalta odotettaan kiinnostusta elekronisesta urheilusta ja omaa työasemaa. Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opetus + lounas:
90-95€

Opetus + ruoka + majoitus/vko*
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-pe 125€/ vko
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-su 145€/ vko

* Viikkomaksu sisältää opetuksen, majoituksen sekä ruokailut maanantaista perjantaihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelialan koulutus | eSport-linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistoAhlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä...


Lue lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.ahlman.fi

Arvioinnit

Pelialan koulutus | eSport-linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Media-alan opinnot mielessä?

Kauhajoen opistossa voit opiskella esimerkiksi Mediataide-Pelivisio -linjalla tai Radiotoimittajalinjalla. Tutustu koulutuksiin ja hae opiskelemaan!