Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttaako koronavirus opiskelusuunnitelmiisi? Vastaa kyselyymme ja kerro.   Siirry kyselyyn

Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Ahlman - visuaalinen pelisuunnittelu 2020

     
Pelialan koulutus

Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja

Oletko kiinnostunut peleistä? Haluatko keskittyä elektroniseen urheiluun lukuvuoden mittaisen ainutlaatuisen valmennusohjelman avulla? Voit tutustua pelialaan useamman eri suuntauksen kautta. Voit opiskella peliteknologiaa, visuaalista pelisuunnittelua tai kehittää osaamistasi eSport-linjalla.

eSport

Ahlmanilla pääset harjoittelemaan omaa peliäsi ammattilaisten valmentamana ja treenitilat ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Tarjoamme puitteet kampuksella kuntosalista ravintolaan ja majoitukseen, joten voit keskittyä täysillä tavoitteelliseen kilpapelaamiseen. Pääpaino opinnoissa on tietenkin pelaamisessa, mutta tämän lisäksi tukena ovat myös teoriatunnit, kehonhuolto, analysoinnit ja testaus.

Opinnot sopivat niille, jotka haluavat keskittyä täysillä oman pelinsä huipulle pääsemiseen ja ammattilaisuuden tavoittelemiseen. Opinnot ovat avanneet ovia seuratasolle jo useamman vuoden!

Peliteknologia

Koodaustaidolla on rajattomat mahdollisuudet. Se on yksi aikamme korkeimmassa huudossa olevista taidoista. Ahlmanin peliteknologian yhden vuoden huippuluokan koulutus on suunniteltu avaamaan kätketyt potentiaalisi ja taitosi. Mikäli haluat ratkaista pelimaailman ongelmia, työskennellä pelialan huippuyrityksissä, luoda omia pelejä, palveluja tai perustaa yrityksen, autamme sinua keräämään kasaan tarvittavan kokemuksen ja päättäväisyyden.

Ahlmanilla on uudentyyppinen pelituotantoon liittyvä opetussuunnitelma, jonka avulla voit käynnistää pelialan urasi yhteistyö- ja projektikeskeisen oppimisen kautta. Aikaisempaa pelialan kokemusta tai koodaustaitoa ei vaadita.

Visuaalinen pelisuunnittelu

Mikäli haluat oppia luomaan pelimaailmoja, kehittyä monipuoliseksi pelialan taitajaksi, luoda kolmiulotteista tietokonegrafiikkaa ja ymmärtää pelinkehityksen keskeisimpiä työkaluja, on visuaalinen pelisuunnittelu juuri sinua varten.

Visuaalinen pelisuunnittelu on yhdistelmä tietoja ja taitoja, joita vaaditaan laadukkaan pelisisällön tuottamiseen. Visuaalisen pelisuunnittelun linjalla opiskellaan pelisuunnittelua, nykyaikaisen pelisisällön tuottamista ja pelimoottorin käyttöä. Opiskeluvuoden tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät valmiudet työllistyä pelialan erilaisiin työtehtäviin ja luoda erinomainen pohja esimerkiksi pelialan tai visuaalisen median jatko-opiskeluita varten. Aikaisempaa pelialan kokemusta ei vaadita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja

Kustannukset

Keskimääräiset opiskelukustannukset/vko:

Opetus
80 €/vko

Ruokailu
Lounas 20 €/vko
Kaikki ruokailut 35 €/vko

Opetus + ruoka + majoitus
145 €/vko. Viikkomaksu sisältää opetuksen ja ruokailut (ma–pe) sekä majoituksen jaetussa 2hh (ma–su).

Lukuvuonna 2020-2021 on 37 opintoviikkoa, eSport-linjalla 38 opintoviikkoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanilla tehdään huipputyyppejä!

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä...


Lue lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

 Näytä puhelinnumero
ahlman.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Pelialan koulutus | eSport-, peliteknologian tai visuaalisen pelisuunnittelun linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: