Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pelialan koulutus | peliteknologian linja

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
13.8.2019
Viimeinen hakuaika: 27.7.2019
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Pelialan koulutus | peliteknologian linja

Peliteknologian linja

Pelialan koulutus, peliteknologian linja

Oletko kiinnostunut peleistä? Haluatko tutustua pelialan teknologiseen puoleen ja opetella esimerkiksi koodaamaan sekä käyttämään pelinkehitysalustoja?

Oriveden opistolla on mahdollista tutustua pelialaan useamman eri suuntauksen kautta. Voit opiskella peliteknologiaa, visuaalista pelisuunnittelua tai kehittää osaamistasi eSport-linjalla.

Peliteknologian linjan sisältö

Linjalla keskitytään pelinkehittämisen teknologiseen puoleen, kuten koodauksen opiskelemiseen, ja opetellaan keskeisimpien pelinkehitysalustojen käyttöä. Vuoden aikana ohjelmistoista tutuksi käyvät niin Unity kuin Construct 2.

Linjalla opetus lähtee perusteista ja vuoden aikana osaamista syvennetään yhteisillä peliprojekteilla visuaalisen pelisuunnittelun linjan kanssa. Lukuvuoden aikana kehitetään toimivia pelejä ja opitaan toimimaan pelinkehitystiimissä eri rooleissa.

Opinnot peliteknologian linjalla sisältävät myös esimerkiksi pelihistorian ja yrittäjyyden opintoja. Linjan yritysvierailujen kautta opiskelija saa mahdollisuuden pelialan toimijoiden kanssa verkostoitumiseen. Peliteknologian linja on erinomainen ponnahduslauta esimerkiksi ammattikorkeakoulutason pelialan opintoihin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa peliteknologian injasta saat painamalla alla olevaa "Lue lisää koulutuksesta"-nappia, jolloin siirryt oppilaitoksen omille sivuille. Voit myös täyttää sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta. Pääsyvaatimuksena on 18 vuoden ikä.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opetus + lounas:
90-95€

Opetus + ruoka + majoitus/vko*
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-pe 125€/ vko
Opetus+ruoka+majoitus 2hh ma-su 145€/ vko

* Viikkomaksu sisältää opetuksen, majoituksen sekä ruokailut maanantaista perjantaihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelialan koulutus | peliteknologian linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistoAhlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Ahlman on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa toisen asteen ammatillista ja aikuiskoulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Löydät lisätietoa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä...


Lue lisää oppilaitoksesta Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Hallilantie 24
33820 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.ahlman.fi

Arvioinnit

Pelialan koulutus | peliteknologian linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Media-alan opinnot mielessä?

Kauhajoen opistossa voit opiskella esimerkiksi Mediataide-Pelivisio -linjalla tai Radiotoimittajalinjalla. Tutustu koulutuksiin ja hae opiskelemaan!