Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Kovien tieteiden kesälukio

Alkio-opisto
Yhteenveto
6.–16.7.2020
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Lukiot ja erikoislukiot

Kovien tieteiden kesälukio

Kovien tieteiden kesälukio

Kovien tieteiden kesälukio

Mitä hyödyllistä ja mukavaa kesällä voi tehdä? No, voi vaikka osallistua kesälukioon! Tartu tilaisuuteen ja vietä 11 päivää luonnonkauniissa ympäristössä Päijänteen rannalla! Kovien tieteiden kesälukiossa Jyväskylän Korpilahdella opiskelet tehokkaasti lukiokursseja tai kertaat jo oppimaasi. Lukio-opintojen merkitys tulevaisuuden jatko-opintoihin pääsyn ja niissä menestymisen kannalta on suuri.

Kovien tieteiden kesälukio järjestetään Alkio-opistossa, joka on tunnettu laadukkaasta opetuksestaan ja yksilöllisestä ohjauksestaan. Opistolla vallitsee hyvä yhteishenki ja lämmin, rento ilmapiiri.

Kesälukiossa on tarjolla kursseja biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. Katso ohjelma alla. Opiskelun lisäksi ohjelmaan kuuluu työpajoja, retki Unescon maailmanperintökohteeseen Struven ketjun pisteelle ja vapaa-ajan toimintaa. Sauna lämpiää neljä kertaa ja Päijänteessä voi pulahtaa vilvoittelemassa.

Opetus Alkio-opistossa

Tarjolla olevat kurssit ovat BIabi, BI4, FYabi, FY7, KEabi, KE5, MAAabi (MABabi) ja MAA10/MAB5.

Voit valita lukujärjestyksestä itsellesi 1–3 kurssia. Lukion pakollisten ja syventävien kurssien laajuus on 38 tuntia. Kursseihin sisältyy ennakkotehtäviä. Kaikkien kurssien toteutumisen edellytyksenä on 10 opiskelijan minimiosallistujamäärä. Kurssit järjestetään v. 2015 opetussuunnitelman mukaan. Sovi valitsemiesi kurssien hyväksilukemisesta etukäteen oman lukiosi rehtorin tai aineenopettajan kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kovien tieteiden kesälukio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Alkio-opiston verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

  • 169 € yhden kurssin opetus
  • 271 € kahden kurssin opetus
  • 367 € kolmen kurssin opetus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kovien tieteiden kesälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Ilman valintakokeita...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Kovien tieteiden kesälukio ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: