Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Lääketieteen suuntaavat opinnot

Lääketieteeseen suuntaavat opinnot

Puolivuotisten lääketieteeseen valmentavien opintojen lisäksi Alkio-opisto tarjoaa vuoden kestävän lääketieteeseen suuntaavien opintojen koulutuksen. Linja on suunnattu ensisijaisesti sellaisille lääkäriksi haluaville, joilla on vielä runsaasti parannettavaa fysiikan ja kemian laskurutiinissa. Lääketieteeseen suuntaavat opinnot tarjoavat hyvän ponnahduslaudan valintakokeisiin.

Opintojen sisältö

Lääketieteeseen suuntautuvissa opinnoissa käydään pilkuntarkasti läpi koko lukion biologia, fysiikka ja kemia. Opinnoissa harjoitellaan runsaasti valintakokeissa vaadittavaa hyvää laskurutiinia. Luonnontieteellinen ajattelu ja hyvän fysiologian, anatomian ja solubiologian tunteminen muodostuvat opiskelun keskeiseksi sisällöksi. Henkilökohtaista valmennusta pyritään tarjoamaan opiskelijoille aina, kun sitä tarvitaan.

   Kiinnostuitko koulutuksesta?

   Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketieteeseen suuntaavat opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

   Hakeminen

   Lääketieteeseen suuntaavien opintojen opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

   Tutkinto / todistus

   Kansanopistolinja

   Kustannukset

   Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

   Ota yhteyttä

   Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteeseen suuntaavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto

   Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


   Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

   Yhteystiedot

   Alkio-opisto

   Tähtiniementie 26
   41800 Korpilahti

    Näytä puhelinnumero
   www.alkio.fi

   Arvioinnit

   Lääketieteeseen suuntaavat opinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

   Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

   Teknologialla pelastetaan ihmishenkiä

   Terveysteknologian ammattilaiset kehittävät teknologiaratkaisuja, jotka tarjoavat parempaa hoitoa potilaille, apua ammattilaisille ja hyvinvointia Suomelle.