Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Oikeustieteen linja

oikeustieteen linja

Oikeustieteet

Haluatko opiskella

  • monipuolisesti oikeustieteitä, kuten hallinto-, valtiosääntö-, kansainvälinen, työ-, perhe- ja jäämistöoikeus tai rikos- ja prosessioikeus?
  • tai valmistautua tehokkaasti pääsykokeisiin?

Alkio-opisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella laajasti oikeustieteen opintoja, jotka auttavat sinua pääsemään opiskelemaan haluamaasi alaa. Alkio-opistossa suorittamasi avoimen yliopiston opintokokonaisuudet voit myöhemmin sisällyttää osaksi korkeakouluopintojasi. Lukuvuoden aikana kehität opiskelutekniikkaasi ja ehdit myös kerrata kieliä ja suorittaa juridisen kirjoittamisen ja tiedonhankinnan perusteet. Kevätlukukaudella valmistaudut oikeustieteellisiin valintakokeisiin.

Alkio-opiston etuina on koko lukuvuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus, asiantuntevat opettajat ja tiivis opiskelijayhteisö. Vuoden aikana tutustut etenkin oman linjasi opiskelijoihin ja oman ryhmantama tuki ja ryhmähenki ovatkin opintojen etenemisen kannalta tärkeällä sijalla.

Opiskelu Alkio-opistossa

Oikeustieteen opintoja voit valita Turun yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston opintovaatimusten mukaisista opintojaksoista. Oikeustieteen lisäksi tarjolla on opintoja valtio-opista ja taloustieteestä. Alkio-opiston laajalta opintotarjottimelta voit valita viestintä- ja kieliopintoja sekä monia muita yleissivistäviä aineita. Linjanjohtajasi ja ryhmän ohjaajasi kanssa laadit oman opintosuunnitelmasi. Avoimen korkeakoulun opinnot ovat tutkinnon osia, jotka voit myöhemmin liittää tutkintoosi.

Opiskelu Oikeustieteen linjalla on monimuotoista, mikä lisää opiskelutaitoja ja kehittää akateemisia valmiuksiasi. Opintoihin sisältyy lähiopetuksen lisäksi verkko-opiskelua, oppimistehtäviä, kirjoittamista, tenttejä, ryhmätöitä, lukupiirejä, tuutorointia, harjoituksia ja itsenäistä opiskelua.

Lisäksi keväällä tehdään eri osa-alueisiin perustuvia harjoituskokeita, joiden tekeminen auttaa sinua hahmottamaan omat vahvuutensa sekä ne osa-alueet, joissa tarvitaan enemmän kertausta. Kevään ohjelmaan kuuluu myös monipuolista valmentautumista valintakokeisiin.

Opintolinjalla on oma ryhmän ohjaaja (opettajatuutori), joka opettaa Johdatus oikeustieteeseen -opintojaksolla ja ohjaa oikeustieteen opintojen sisältöjä.

Opiskelu linjalla on kokopäivätoimista, joten sinulla on oikeus opintotukeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Ilman valintakokeita...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Oikeustieteen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: