Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Video

Ammattina eläintenhoitaja

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja

Eläintenhoitajan ammattitutkinto | eläintenkouluttaja

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja

Koulutuksen avulla opit eläinten kouluttamisen perustaidot ja perehdyt eläinten hyvinvointiin, käyttäytymiseen, hoitoon ja käsittelyyn. Vahvistat myös asiakaspalvelutaitojasi sekä perehdyt eläinalan yrittäjyyteen.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta tai oppisopimuksella. Oppisopimuksessa henkilöllä tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys, jossa hän työskentelee vähintään 25 tuntia viikossa. Oppisopimusvaihtoehdossa kysy lisätietoja oman alueesi oppisopimustoimistosta. Suoraan tutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.

Koulutuksen toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aiempi osaaminen.

Tarvittava ammattitaito hankitaan lähi- ja etäopinnoilla, verkkokoulutuksella ja työssä oppien. Lähiopetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna arkipäivisin klo 8.30 – 15. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta n. 30-60 päivää ja työssäoppimista 200-600 h (määräytyvät HOKSin mukaan).

Työelämässä tapahtuvassa oppimisessa tutkinnon suorittajalla tulee olla mahdollisuus osallistua erilaisiin eläintenhoitajan ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikat. Osa työelämässä tapahtuvan oppimisen jaksosta on mahdollisuus suorittaa ulkomailla.

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Tutkinnon rakenne

Pakolliset tutkinnon osat, 110 osp: 

  • Eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 70 osp
  • Asiakaspalvelu eläinten kouluttamisessa, 40 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 40 osp:

  • Eläinalan yritystoiminta, 20 osp
  • Eläinlajiryhmän hoito ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 20 osp
  • Tutkinnon osa aiemmin suoritetusta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, 20/40 osp
  • Toisen osaamisalan tutkinnon osa, 20/40 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinnon voi myös suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutukseen on jatkuva haku. 

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 800 €, joka maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana. Oppisopimuksella opiskelevilta ei koulutusmaksua peritä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläintenkouluttaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.